Αρχική > Slider > Σημαντική Αθλητική Διοργάνωση το Σάββατο 31- 8 -2019 στο γήπεδο Ποντοκώμης από το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Ποντοκώμης

Σημαντική Αθλητική Διοργάνωση το Σάββατο 31- 8 -2019 στο γήπεδο Ποντοκώμης από το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Ποντοκώμης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Συνεχίζοντας τις δραστηριότητες του ο νεοσύστατος Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ποντοκώμης, διοργανώνει εκδήλωση – αφιέρωμα στην ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΗΣ Ποντοκώμης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31-08-2019 και ώρα 7:30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Ποντοκώμης.
Σύμφωνα με τη δήλωση στο e-ptolemeos του Προέδρου του Συλλόγου κου Δημητρίου Αθανασιάδη, πρόκειται για μια πρωτοβουλία με τον χαρακτήρα ενός ανταμώματος των μελών της οικογένειας του ΑΣ. ΑΡΗ Ποντοκώμης, όπου θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους να αναπολήσουν το ιστορικό παρελθών της ένδοξης ομάδας (1950-2019) και να γλεντήσουν από κοινού κάτω από το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι.
Με την εκδήλωση αυτή ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής τιμά το τοπικό ποδόσφαιρο, αναδεικνύοντας το αθλητικό γίγνεσθαι της περιοχής.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου απευθύνει κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους, φιλάθλους και μη να τιμήσουν με την παρουσία τους το τελευταίο ποδοσφαιρικό αντάμωμα της θρυλικής ομάδας στο Γήπεδο της Ποντοκώμης, καθώς και στο γλέντι που θα ακολουθήσει.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου