Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Σημαντικές διακρίσεις των αθλητών/τριών του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας στην Κατερίνη

Σημαντικές διακρίσεις των αθλητών/τριών του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας στην Κατερίνη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Συνεχίζονται οι πολύ καλές εμφανίσεις των αθλητών/αθλητριών του τμήματος κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης. Συγκεκριμένα, στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2019-ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ», που οργανώθηκαν από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης και πραγματοποιήθηκαν στην παραλία Κατερίνης, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, οι αθλητές/αθλήτριές μας (τέσσερα πληρώματα) συμμετείχαν σε 4 αγώνες και κατάφεραν να συγκεντρώσουν δύο (2) χρυσά μετάλλια και δύο (2) τέταρτες θέσεις. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

 

1η θέση – Χρυσό μετάλλιο:

  • Μακρυγιάννη Λεμονιά – Λάκκα Ειρήνη στη δίκωπο άνευ(2-) κορασίδων

 

1η θέση – Χρυσό μετάλλιο:

  • Μακρυγιάννης Παναγιώτης – Σταυριανίδης Δημήτρης – Χαρισίου Γιώργος – Παπαδόπουλος Βασίλης στο τετραπλό σκιφ παίδων αρχαρίων (4ΧΠΑ)

 

4η θέση

  • Λαπίκωφ Βικτώρια στο σκιφ κορασίδων (1ΧΚ)

 

4η θέση

  • Παπαδημοπούλου Σταυρούλα – Βλάχου Βάια στο διπλό σκιφ κορασίδων αρχαρίων (2ΧΚΑ)

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους  αθλητές/ αθλήτριες του Ν.Ο. Κοζάνης που πήραν μέρος στους αγώνες τόσο για την προσπάθειά τους όσο και για τις επιτυχίες τους.

Πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές της ομάδας Τάσο Λαπίκωφ και Γιάννη Καραμήτρο καθώς και σε όλους όσους συνέβαλλαν για αυτές τις επιτυχίες.

 

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team