Αρχική > Αθλητικά > Σενάριο για έναν γύρο συν PlayOffs για την Γ’ Εθνική – Δεν έπρεπε να σταματήσει το πρωτάθλημα δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ

Σενάριο για έναν γύρο συν PlayOffs για την Γ’ Εθνική – Δεν έπρεπε να σταματήσει το πρωτάθλημα δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η Γ’ Εθνική αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΠΟ και το μόνο βέβαιο είναι πως θα υπάρξει τροποποίηση προκήρυξης και διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, το πρωτάθλημα θα επανέλθει από εκεί που σταμάτησε – δηλαδή στην 4η αγωνιστική – με όσους βαθμούς είχε συγκεντρώσει η κάθε ομάδα και θα ολοκληρωθεί την 15η αγωνιστική, δηλαδή δεν θα υπάρξει δεύτερος γύρος πρωταθλήματος. Στην συνέχεια αναμένεται να διεξαχθούν τα PlayOffs ανόδου ανάμεσα στους πρωταθλητές των 10 Ομίλων, όπως ήταν προγραμματισμένο από το περσινό καλοκαίρι.

Την άποψη πως το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν θα έπρεπε να έχει διακοπεί – όπως έγινε και στην υπόλοιπη Νότια Ευρώπη – εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου, στην εκπομπή “Ο Κόσμος των Σπόρ” στην ΕΡΤ3.

«Προσωπικά έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια επειδή ήμουν υπεύθυνος υγείας της ομοσπονδίας. Σε συνεργασία με τον κ. Μαυρωτά εδώ και δύο μήνες παλεύαμε για να ενταχθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γιατί η μεγαλύτερη αδικία υπάρχει εκεί.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι π.χ. στην Ιταλία παίζονται αυτά τα πρωταθλήματα και η δυσκολία με τον covid είναι ακόμα μεγαλύτερη. Στην Ελλάδα άνοιξαν τα σχολεία εδώ και πολύ καιρό και μέχρι σήμερα είναι ανοιχτά. Κάνει εντύπωση ότι κλείσαμε τα παιδιά σε αίθουσες των 28-30 ατόμων με την παρουσία καθηγητών και αυτή τη στιγμή δε μπορούν να παιχτούν τα παιδικά πρωταθλήματα.

Αυτά όλα τα διαχειρίζονται μεγάλοι επιστήμονες αλλά με το ποδόσφαιρο δεν έχουν επαφή…  Η Γ’ Εθνική δεν έπρεπε να σταματήσει όπως έγινε στην Ισπανία που δεν διεκόπη και κοντεύει να τελειώσει.

Στην Ελλάδα μιλάνε για την Τρίτη Εθνική κατηγορία και έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο αυτή τη στιγμή γιατί υπάρχει σίγουρα ένας πολύ μεγάλος αριθμός που θέλουν το ποδόσφαιρο αλλά υπάρχον και κάποιοι που δυσκολεύονται.

Έκανα μία πρόταση την επιτροπή.

Όσες ομάδες δε μπορούν για κάποιο λόγο να συμμετέχουν -και προφανώς είναι οι πιο αδύναμες-  όταν από ένα όμιλο με 15 ομάδες πέφτουν έξι, είναι κατανοητό ότι αυτές οι ομάδες που δε μπορούν να κρατηθούν σε κάποιο επίπεδο λόγω οικονομικών να ήταν αυτές που υποβιβάζονταν.

Αν δε θέλουν να κατέβουν έχω πρόταση και πιστεύω θα περάσει, να δηλώσουν ότι δεν κατεβαίνουν και δε θα έχουν καμία κύρωση εκτός από τον υποβιβασμό τους!»

 

Πηγή: kavalapoint.gr

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Σήμερα το βράδυ στις 9 στο e-ptolemeos.gr συζητάμε με τον πρωταθλήτρια του Tae Kwon Do Γραμματική Χριστίδου και τον προπονητή της Χρήστο Χριστίδη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σήμερα το βράδυ στις 9 φιλοξενούμε στις Αθλητικές Συζητήσεις του e-ptolemeos.gr την πρωταθλήτρια του tae-kwon-do Γραμματική Χριστίδου και ...