Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Σε τηλεσυνδιάσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για θέματα που αφορούν την Επιτροπή «Ελλάδα 2021», συμμετείχε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς

Σε τηλεσυνδιάσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για θέματα που αφορούν την Επιτροπή «Ελλάδα 2021», συμμετείχε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στην διευρυμένη τηλεσυνδιάσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία αφορούσε την σχεδίαση των δράσεων τον συντονισμό τους, καθώς και την κατάθεση προτάσεων στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021» από πλευράς των Δήμων, συμμετείχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς. Η συγκεκριμένη τηλεσυνδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκου και της Προέδρου της Επιτροπής Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Να σημειωθεί ότι από πλευράς Δήμου Εορδαίας έχουν τεθεί για εξέταση χρηματοδότησης, στα πλαίσια της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», οι παρακάτω προτάσεις:

 • Ανάπλαση και Επανάχρηση πρώην εξορυκτικών περιοχών λιγνίτη.
 • Αξιοποίηση Φράγματος ΤΔ Περδίκκα και ανάπλαση περιοχής Στράνα.
 • Δημιουργία Μουσείου Λιγνίτη.
 • Δημιουργία πόλου καινοτομίας στον οικισμό ΔΕΗ στην ΤΚ Προαστείου.
 • Κατασκευή Μνημείου Πεσόντων και Εκθεσιακού Χώρου ΤΚ Πύργων.
 • Υδατοδρόμιο Λίμνης Χειμαδίτιδας και παραλίμνια περιοχή.

Ενώ και από πλευράς της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας υποβληθήκαν οι παρακάτω προτάσεις, για εξέταση χρηματοδότησης στα πλαίσια του «Ελλάδα 2021» :

 • Μελέτη και κατασκευή διασύνδεσης και εγκατάστασης δικτύου τηλεθέρμανσης στην τοπική κοινότητα Περδίκκα του Δήμου Εορδαίας.
 • Μελέτη και κατασκευή διασύνδεσης και εγκατάστασης δικτύου τηλεθέρμανσης στις τοπικές κοινότητες Καρυοχωρίου, Αγίου Χριστοφόρου και Ανατολικού του Δήμου Εορδαίας.
 • Προμήθεια και εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων μέτρησης και τηλεδιαχείρισης καταναλωτών τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας.
 • Μελέτη και εγκατάσταση ΑΠΕ για την παραγωγή θερμικής ενέργειας της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας.
 • Μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση Σταθμού Συμπαραγωγής ηλεκτρισμού 1 MWe και θερμότητας 5 MWth με καύσιμο Βιομάζα και δικτύων τηλεθέρμανσης σε δύο τοπικές κοινότητες (Α’Φάση)»στην Δημοτική Ενότητα Μουρικίου.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Μαρτυρία σοκ: Ψάχναμε 27 ώρες κρεβάτι ΜΕΘ στη Φλώρινα για τον σύζυγό μου

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ο ασθενής είχε τα πρωτα συμπτώματα σις 11 Νοεμβρίου και μετά τις πρώτες ημέρες ...