Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Σε οργανωτική συγκρότηση το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών – Στην Κοζάνη και στη Δυτ. Μακεδονία ο Χάρης Καστανίδης

Σε οργανωτική συγκρότηση το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών – Στην Κοζάνη και στη Δυτ. Μακεδονία ο Χάρης Καστανίδης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Την πολιτική του παρουσία στη Δυτική Μακεδονία έκανε το Σαββατοκύριακο το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Περιοδεία σε Κοζάνη, Καστοριά, Φλώρινα και Γρεβενά πραγματοποίησε ο Χάρης Καστανίδης, υπεύθυνος του Κινήματος για τη Δυτική Μακεδονία.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της οργανωτικής συγκρότησης που επιχειρεί το κόμμα, καθώς όπως τόνισε ο Χ. Καστανίδης, μιλώντας στις κατά τόπους συσκέψεις, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών πρέπει να είναι πανέτοιμο σ’ αυτή την κρίσιμη συγκυρία της βαθιάς κρίσης που περνά η χώρα, ενώ κάλεσε σε συνεργασία και ενότητα τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς, για την αντιμετώπιση της κρίσης. Το Σάββατο στη Φλώρινα και στην Καστοριά και την Κυριακή στα Γρεβενά και στην Κοζάνη, ο Χ. Καστανίδης μίλησε σε ενημερωτικές συγκεντρώσεις στελεχών του Κινήματος, κατά τις οποίες ανέλυσε την πολιτική επικαιρότητα, ενώ ζήτησε τη συγκρότηση των κομματικών οργάνων, το συντομότερο δυνατόν, καθώς όπως είπε οι εξελίξεις προμηνύονται ραγδαίες.

Ήδη στα Γρεβενά σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου της πόλης εκλέχτηκε η Συντονιστική Επιτροπή, ενώ στις άλλες πόλεις οι εκλογές των κομματικών οργάνων θα διεξαχθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα. Στην Κοζάνη, σύμφωνα με δηλώσεις του Κώστα Κιτίδη, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Δημοκρατικών Σοσιαλιστών, θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλους του τρέχοντος μήνα οι εκλογές των Δημοτικών Συντονιστικών οργάνων, θα ακολουθήσει η εκλογή του Συντονιστικού της Περιφερειακής Ενότητας, με κορύφωση την εκλογή του Συντονιστικού Οργάνου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η συνάντηση των στελεχών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην Κοζάνη, πραγματοποιήθηκε στο καφέ Αβάντζο. Συμμετείχαν μεταξύ άλλων, οι τέσσερις υποψήφιοι βουλευτές στις εκλογές, ήτοι οι Κώστας Κιτίδης, Βασίλης Καψάλης, Περικλής Αλιφέρης και Κική Τσαραμπουλίδου. Επίσης το παρόν έδωσαν οι Χρήστος Ζαχαράκης, Βαρβάρα Σωτηριάδου, Μίμης Χαριτωνίδης, Γρηγόρης Σαλβαράς, Δημήτρης Σπόντης, Λάμπρος Δελινιώτης, Τάκης Μπάτζιος, Νίκος Κοτρότσιος και άλλοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Καστανίδης είχε διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου μαζί με 31 στελέχη του κόμματος, επειδή είχε καταψηφίσει το μνημόνιο, στο οποίο είχε βάλει τη χώρα ο Γ. Παπανδρέου. Στη συνέχεια εντάχθηκε στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, το οποίο ίδρυσε και δημιούργησε ο ΓΑΠ.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Α. Πάτσης (βουλευτής Γρεβενών): «Αγκάθι για μένα το θέμα της Περιφέρειας-Δεν ανέχομαι κάποιος να λέει ψέματα για να καλύψει πολιτικές αδυναμίες- Δεν είμαστε στα Γρεβενά για τσάι και συμπάθεια»-VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Νέο …επεισόδιο στις ήδη τεταμένες σχέσεις του Περιφερειάρχη και του βουλευτή Γρεβενών Α. Πάτση βάζει ο βουλευτής, με ...