Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Σε νέο χώρο ο ΟΑΕΔ της Κοζάνης- Ιδιόκτητο κτίριο και εξοικονόμηση πόρων για τον Οργανισμό

Σε νέο χώρο ο ΟΑΕΔ της Κοζάνης- Ιδιόκτητο κτίριο και εξοικονόμηση πόρων για τον Οργανισμό

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σε νέο χώρο μεταφέρθηκαν, από την προηγούμενη εβδομάδα, οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ στην Κοζάνη και από σήμερα η λειτουργία τους μπήκε σε κανονικό ρυθμό και χωρίς τα προβλήματα των προηγούμενων ημερών.

Ο ΟΑΕΔ είχε την τύχη να διαθέτει ιδιόκτητο κτίριο, εντός πόλης και έτσι με απόφαση της διοίκησης, οι υπηρεσίες της Κοζάνης εξυπηρετούν τους πολίτες στην οδό Ζαφειράκη και Πλακοπίτη, όπου και βρίσκεται το Εργατικό Κέντρο.

Πρόκειται για το κτίριο 3 ορόφων των οποίο άνηκε στην Εργατική Εστία, περιήλθε στον ΟΑΕΔ και πλέον μετά από την αναμόρφωσή του έχει ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων.

Οι 32 εργαζόμενοι χωρίζονται κανονικά πλέον σε τμήματα, δημιουργώντας μια πιο άρτια υπηρεσία, ενώ όπως σημειώνει και στο e-ptolemeos.gr,ο Προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Κώστας Κυτίδης, η μεταφορά έγινε γρήγορα στερώντας μόλις 5 ημέρες από τους πολίτες τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Φυσικά  η συγκεκριμένη επιλογή, είναι και επιλογή εξοικονόμησης πόρων για τον ΟΑΕΔ καθώς ο Οργανισμός δαπανούσε σχεδόν 22.000 ευρώ το χρόνο για την ενοικίαση των κτιρίων όπου στεγαζόταν.

Οι νέες εγκαταστάσεις έχουν το θετικό πως βρίσκονται στο κέντρο της πόλης και δεν υποχρεώνουν τους πολίτες σε μεγάλες μετακινήσεις, η αρνητική πλευρά βεβαίως είναι πως είναι δυσεύρετες οι θέσεις στάθμευσης στην περιοχή, για όσους μετακινούνται από τα χωριά.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας