Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα αύριο ο Αν. Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζομάνης- Το σχέδιο για τη Χειρουργική του Μαμάτσειου

Σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα αύριο ο Αν. Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζομάνης- Το σχέδιο για τη Χειρουργική του Μαμάτσειου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα θα βρίσκεται αύριο το πρωί ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζομάνης, προκειμένου να επιθεωρήσει την κατάσταση στα Νοσοκομεία της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός θα βρεθεί αρχικά στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο και εν συνεχεία στο Μαμάτσειο, όπου θα έχει συναντήσεις με τις διοικήσεις και το προσωπικό, ενώ απ’ ότι φαίνεται θα γίνουν ανακοινώσεις για την ενίσχυση των δύο μονάδων υγείας.

Τον Βασική Κοντοζομάνη θα συνοδεύει ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου και ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, ενώ ερωτηματικό παραμένει αν θα ακολουθήσει σύσκεψη με τη συμμετοχή των Βουλευτών και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Στο τραπέζι αναμένεται να πέσει και η εφαρμογή του σχεδίου μετατροπής της χειρουργικής κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, σε κλινική covid με δυναμικότητα 45 κρεβατιών, με τα λεγόμενα «καθαρά περιστατικά» να μεταφέρονται πλέον στην κλινική Euromedica.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τι έδειξαν τα 437 rapid test που έγιναν σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παρά τη χαλαρότητα που υπήρξε κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα, στο εργάσιμο τριήμερο που ακολούθησε, φάνηκε ...