Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Σε κλίμα συγκίνησης η επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες Αστυνομικούς στην Πτολεμαΐδα

Σε κλίμα συγκίνησης η επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες Αστυνομικούς στην Πτολεμαΐδα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Θεσμό αποτελεί για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης, η τελετή επιμνημόσυνης Δέησης για τους πεσόντες Αστυνομικούς εν ώρα Υπηρεσίας στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών έμπροσθεν του Αστυνομικού καταστήματος Πτολεμαΐδας.

Η τέλεση του μνημοσύνου έγινε από τον εφημέριο του Ι. Ν. Αγίας Τριάδος πατήρ Ιωάννη Εσπερίδη, παρουσία του Βοηθού Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτ. Μακεδονίας Ευθυμίου Αμαραντίδη, του βουλευτή Γιάννη Θεοφυλάκτου, εκπροσώπων του Δήμου Εορδαίας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και άλλων τοπικών φορέων και Αστυνομικών.

Στη μνήμη των θυσιασθέντων εν ώρα καθήκοντος Αστυνομικών αναφέρθηκε εμφανώς συγκινημένος ο βοηθός Γεν. Περιφ. Αστυν. Διευθυντή  Δυτ. Μακεδονίας Ευθύμιος Αμαραντίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης Ζήσης Λιάκος και ο πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Εορδαίας Κοσμάς Τσισμαλίδης, εξαίροντας γενικότερα το δύσκολο έργο των αστυνομικών.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου