Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Σε κλίμα συγκίνησης για τα παιδιά που «έφυγαν» η κοπή της πίτας του Συλλόγου ΑΜΕΑ Π.Ε. Κοζάνης

Σε κλίμα συγκίνησης για τα παιδιά που «έφυγαν» η κοπή της πίτας του Συλλόγου ΑΜΕΑ Π.Ε. Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Το ψυχοσάββατο 18-2-17 επέλεξε ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Π.Ε. Κοζάνης, για την εκδήλωση κοπής της καθιερωμένης Βασιλόπιτας, καθώς η φετινή πίτα ήταν αφιερωμένη στα παιδιά – μέλη του Συλλόγου, που «έφυγαν» για το μεγάλο ταξίδι, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος Μιχάλης  Μήγγος.

Ευλογώντας την πίτα, μέσα σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο πατήρ Αθανάσιος Καμπούρης ευχήθηκε υγεία δύναμη και προκοπή, ενώ μετέφερε τις ευχές και τη στήριξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκλήτου.

Ήταν μία ξεχωριστή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «NATURAL» στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Πτολεμαΐδας, όπου το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, της τροχαίας Πτολεμαΐδας άλλων φορέων και Συλλόγων, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου.

Να ευχηθούμε το 2017 να είναι ένα έτος δικαίωσης των αγώνων του δραστήριου Συλλόγου της περιοχής μας και να συνεχίζουν ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης να μας παραδίδουν μαθήματα δύναμης της «ψυχής».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου