Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Σε κατάληψη σήμερα το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης – Οι μαθητές διαμαρτύρονται για καθυστερήσεις των σχολικών δρομολογίων από το ΚΤΕΛ

Σε κατάληψη σήμερα το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης – Οι μαθητές διαμαρτύρονται για καθυστερήσεις των σχολικών δρομολογίων από το ΚΤΕΛ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε κατάληψη βρίσκεται σήμερα από το πρωί το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης. Οι μαθητές διαμαρτύρονται, σύμφωνα με πληροφορίες, για προβλήματα και αρρυθμίες στα μαθητικά δρομολόγια.

Όπως δήλωσε στον «Π» ο διευθυντής του σχολείου Γρηγόρης Κοντός, το ΚΤΕΛ έχει αργήσει κάποιες φορές να ξεκινήσει από την Κοζάνη προς το σχολείο, με αποτέλεσμα οι μαθητές να αργήσουν στο μάθημα, μάλιστα την Παρασκευή πριν την Αποκριά καθυστέρησε μια ώρα.
Οι μαθητές έκαναν κατάληψη προκειμένου να ακουστεί το πρόβλημά τους, ενώ επιπρόσθετα θέτουν και κάποια άλλα προβλήματα, όπως ελλείψεις εξοπλισμού στα εργαστήρια, με κάποια από αυτά τα προβλήματα να μπορούν να λυθούν και κάποια άλλα όχι, σύμφωνα με τη διεύθυνση.

Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα με τη μετακίνηση των μαθητών, για το θέμα είναι ενήμερα και τα ΚΤΕΛ αλλά και η διεύθυνση εκπαίδευσης, μάλιστα έχει σταλεί και σχετική επιστολή διαμαρτυρίας και έχει αναφερθεί στη Διεύθυνση το πρόβλημα, ενώ είναι ενήμερη και η περιφέρεια, που είναι και αρμόδια για το θέμα μεταφοράς των μαθητών στο σχολείο.

Να σημειωθεί πως οι μαθητές μεταφέρονται στο σχολείο από την Κοζάνη και χωριά με το ΚΤΕΛ στην πλειοψηφία τους, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται και ταξί, όπου κρίνεται απαραίτητο.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Σε ποια σχολεία σε Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Σιάτιστα κλείνουν με σημερινές αποφάσεις, τμήματα λόγω κρουσμάτων COVID-19

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Νέες αποφάσεις για αναστολή λειτουργίας τμημάτων εκδόθηκαν σήμερα στο Νομό Κοζάνης, λόγω εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες ...