Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Σε ετοιμότητα για εκλογές η Νέα Δημοκρατία – Τονίστηκε στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Εορδαίας

Σε ετοιμότητα για εκλογές η Νέα Δημοκρατία – Τονίστηκε στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η ανάγκη προκήρυξης εκλογών αλλά και η ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας σε περίπτωση προκήρυξης εκλογών, τονίστηκε στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο) Εορδαίας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην κατάμεστη καφετερία “Spelndor”, κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκε η μνήμη του Πέτρου Τόττη και βραβεύτηκαν παλαιοί πρόεδροι της Τοπικής Οργάνωσης Πτολεμαΐδας και επίτιμα στελέχη του κόμματος.

Την χαρά του για την μεγάλη προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Εορδαίας, Νίκος Ασαλουμίδης, ο οποίος τόσο σε δήλωσή του όσο και στην ομιλία του υπογράμμισε: «Είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή, όποτε προκύψει θέμα εκλογών. Ο νομός Κοζάνης είναι παραδοσιακά μια δύναμη της ΝΔ και αυτό δεν αλλάζει ποτέ», ενώ ερωτηθείς από τον «e-ptolemeos.gr» εάν βλέπει σύντομα εκλογές είπε πως βλέπει «τα συμπτώματα παρακμής της σημερινής κυβέρνησης και θεωρώ ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει το ενδεχόμενο εκλογών. Δεν είναι τίποτε σίγουρο, αλλά εμείς συνεχίζουμε να είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα». Καθώς, όπως σημείωσε, «ο κόσμος είναι απογοητευμένος, είναι στενοχωρημένος, έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα, δεν προωθήθηκε σχεδόν τίποτε από όσα είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η νεολαία βρίσκεται μπροστά σε τεράστια αδιέξοδα, οι νέοι επιστήμονες φεύγουν στο εξωτερικό, οι έμποροι και οι ελεύθεροι επιχειρηματίες βλέπουν να φθίνουν οι επιχειρήσεις τους και να απειλούνται με λουκέτο, οι αγρότες έχουν πάγια προβλήματα και γενικότερα όλες οι επαγγελματικές ομάδες αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα».

Ο κ. Ασαλουμίδης ευχήθηκε το 2017 «να είναι το έτος ορόσημο όπου την εξουσία θα την αναλάβει η ΝΔ, αλλά με μια ποιοτική διαφορά. Θα ήθελα όταν ανέβει στην εξουσία να δείξει ένα πρόσωπο διαφορετικό. Να δείξει σύνεση, ωριμότητα, να αποφύγει λάθη του παρελθόντος, να κινηθεί με ευθύτητα και ταπεινότητα απέναντι στα προβλήματα του κόσμου και να οδηγήσει με στιβαρό χέρι την Ελλάδα σε ένα λιμάνι απάνεμο, σε μια πορεία ειρήνης και ανάπτυξης».

Αναφερόμενος δε στη μετά θάνατον έστω βράβευση του αείμνηστου Πέτρου Τόττη αλλά και των παλιών προέδρων της Τοπικής οργάνωσης, είπε ότι γίνεται «για να καταδείξουμε ότι η Τοπική μας οργάνωση δεν ξεχνά, ξέρει να εκτιμά και να αναγνωρίζει την προσφορά των στελεχών της».

«Σήμερα εδώ στην Πτολεμαΐδα τα μέλη της ΝΔ έδωσαν ένα μήνυμα: ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΥΖΑ-Καμμένου είναι επικίνδυνη και ότι η ΝΔ με τον πρόεδρό της Κυριάκο Μηστοτάκη πρέπει άμεσα να αναλάβει τις τύχες της Ελλάδας», τόνισε στον χαιρετισμό της η πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας της ΝΔ, Ευλαμπία Πρώιου .

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης, Παντελής Καρακασίδης, λέγοντας: «Η χώρα δεν γνώρισε ποτέ πιο ανεύθυνη, πιο αδίστακτη, πιο επιζήμια κυβέρνηση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ. Μια διακυβέρνηση που συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: ψέματα, ανικανότητα και φόροι», όπως ανέφερε στον χαιρετισμό του και υπογράμμισε ότι «είναι πλέον εθνική γραμμή να φύγει τώρα η ανίκανη κυβέρνηση Τσίπρα, γιατί η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή, χρειάζεται οξυγόνο. Χρειάζεται ρεαλιστικό σχέδιο για να φύγουμε από τη μιζέρια.»

Την εκδήλωση χαιρέτισαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής ΝΔ Γιώργος Κασαπίδης, ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Εορδαίας Απόστολος Καΐδης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Μακεδονίας Γιώργος Δακής, οι οποίοι εξέφρασαν επίσης την άποψη ότι είναι ανάγκη να προκηρυχθούν εκλογές, ενώ μετέφεραν μηνύματα αισιοδοξίας για νίκη της ΝΔ στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη