Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Σε χωριά του Τσοτυλίου ο Λάζαρος Γκερεχτές: «Εμπιστευτείτε όσους σας λένε την αλήθεια. Η δική μας ομάδα είναι οι άνθρωποί σας»

Σε χωριά του Τσοτυλίου ο Λάζαρος Γκερεχτές: «Εμπιστευτείτε όσους σας λένε την αλήθεια. Η δική μας ομάδα είναι οι άνθρωποί σας»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σε Ομαλή, Αγ. Θεοδώρους, Διχείμαρρο, Λικνάδες, Λεύκη, Κλεισώρια, Δραγασιά και Ζώνη βρέθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου, ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Λάζαρος Γκερεχτές.
Ο κ. Γκερεχτές τιμώντας απόλυτα τη δέσμευση του συνδυασμού του, για ειλικρινή διάλογο με τους πολίτες επί πραγματικών γεγονότων, συνομίλησε με τους κατοίκους των χωριών της Δ.Ε. Τσοτυλίου, ακούγοντας αιτήματα και προτάσεις.
«Δε ζητάτε παράλογα πράγματα, δεν υπάρχει θέμα που δε λύνεται», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του για τη λειτουργία του Γηροκομείου Τσοτυλίου.
Παράλληλα έγινε συζήτηση για τα εσωτερικά αλλά και εξωτερικά δίκτυα ύδρευσης οικισμών, ζητήματα ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους, με το Λάζαρο Γκερεχτέ να σημειώνει πως τα πάντα είναι θέμα σωστής συνεργασίας και εμπιστοσύνης:
«Εμείς είμαστε μια συμπαγής και σταθερή ομάδα. Με νέους ανθρώπους και πλούσια εμπειρία να συνθέτουν δυνάμεις. Εμπιστευτείτε μας, για να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα. Σε 4 χρόνια θα συζητάμε σε πολύ διαφορετική βάση…».

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη