Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Σε αθλητικό πνεύμα με κοπή πίτας και βραβεύσεις η μεγάλη ΓΙΟΡΤΗ του «Φ.Σ. ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ»

Σε αθλητικό πνεύμα με κοπή πίτας και βραβεύσεις η μεγάλη ΓΙΟΡΤΗ του «Φ.Σ. ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019    στην αίθουσα Τερψιχόρη του ξενοδοχείου Pantelidis   της   Πτολεμαΐδας  η ετήσια εκδήλωση του Φ.Σ. ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ,  όπου έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι φορέων , αθλητικοί παράγοντες , μικροί και μεγάλοι ποδοσφαιριστές , γονείς και φίλαθλοι της περιοχής.

Η  εκδήλωση ξεκίνησε με τις ευλογίες του Πατρός Αθανασίου Καμπούρη και το κόψιμο της παραδοσιακής Βασιλόπιτας, ενώ ο Πρόεδρος  της Ομάδας Γεώργιος Μωϋσιάδης υποδεχόμενος τους παρισταμένους αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους , αναφέρθηκε στην ιστορία του Εορδαϊκού καθώς και στο νέο ξεκίνημα που έγινε προκειμένου ο σύλλογος να ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του  και σε λίγο χρονικό διάστημα να καταφέρει να  πρωταγωνιστεί στην  κατηγορία του. Επί πλέον ο κ. Μωϋσιάδης ευχαρίστησε τον τέως Πρόεδρο Ιάκωβο Παντελίδη και τον ιδιοκτήτη της «Διαφάνειας» ως ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και τέως μέλος του Δ.Σ Κωνσταντίνο Βάνη ,καθώς και κάποια άλλα πρόσωπα  για την προσφορά τους στην ομάδα.
«Ανεβάσαμε τον πήχη πολύ ψηλά και με το αξιόλογο έμψυχο δυναμικό που διαθέτουμε και μέσα από μία καλή συνεργασία με όλα τα μέλη της Διοίκησης και τους γονείς , θα καταφέρουμε να φτάσουμε τον ΕΟΡΔΑΪΚΟ  ακόμα πιο ψηλά», επεσήμανε ο Προπονητής και μέλος της Διοίκησης Γιάννης Κουλίδης , που αποτελεί την «ψυχή» της Ομάδας.

Στα πλαίσια της  εκδήλωσης η Διοίκηση τίμησε βραβεύοντας δύο αξιόλογα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας  ,που προσέφεραν τα μέγιστα στην κοινωνία και ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας.

Πρόκειται  για τον Ιερέα Πατήρ  Αθανάσιο Καμπούρη που εργάζεται στη Μονάδα Αιμοδοσίας επί 23 έτη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο και τον συνταξιοδοτηθέντα , μέχρι πρότινος Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής, Ιορδάνη Ανδρεάδη , οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τη Διοίκηση για την τιμή που τους έκανε  , ευχόμενοι καλή πορεία στην Ομάδα.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης  εξήρε το έργο των συντελεστών του ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ , συγχαίροντας και τους βραβευθέντες.

Στην εκδήλωση τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αριστερίδης  , ενώ παρόντες ήταν εκπρόσωποι πολλών τοπικών και άλλων  φορέων.

Ήταν μία καθόλα άψογα διοργανωμένη εκδήλωση, σε πνεύμα αθλητικό , που ολοκληρώθηκε με χορό και διασκέδαση υπό τους ήχους υπέροχης τοπικής ορχήστρας.

                              

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου