Αρχική > Slider > Σάββας Τσιτουρίδης από την Κοζάνη: «Οι πολίτες να στηρίξουν στις Ευρωεκλογές τους Έλληνες Ριζοσπάστες» (video)

Σάββας Τσιτουρίδης από την Κοζάνη: «Οι πολίτες να στηρίξουν στις Ευρωεκλογές τους Έλληνες Ριζοσπάστες» (video)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στην Κοζάνη και το Επιμελητήριο, βρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών. ο ο αρχηγός του κόμματος «Έλληνες Ριζοσπάστες» και πρώην υπουργός και υπ. ευρωβουλευτής Σάββας Τσιτουρίδης.

Όπως ο ίδιος τόνισε είναι επικεφαλής ενός νέου κόμματος, που ξεκίνησε την πορεία του τον περασμένο Μάιο, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει τους Έλληνες Ριζοσπάστες στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, εκλέγοντας ευρωβουλευτές στο σημαντικό αυτό όργανο. «Βλέπουμε, ερχόμενοι προς τις εκλογές, τα μεγάλα πολιτικά κόμματα να μην μιλούν για την Ευρώπη. Η άποψη ότι οι ευρωεκλογές είναι προθέρμανση για τις εθνικές εκλογές είναι κάτι απολύτως λαθεμένο. Η Ευρώπη τα τελευταία χρόνια περνάει μια κρίση θεσμών, δημοκρατίας, πέρα από μια κρίση οικονομική. Ωστόσο, τα άτομα που θα στείλουμε στις Βρυξέλλες, για 5 χρόνια θα νομοθετούν και επισημαίνουν ότι το 80% της νομοθετικής ύλης της χώρας μας, παράγεται και από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο», τόνισε χαρακτηριστικά, ζητώντας από τους πολίτες να δώσουν στις ευρωεκλογές τη σημασία που χρειάζεται, τονίζοντας πως οι Έλληνες Ριζοσπάστες άφησαν πίσω τους όσα χωρίζουν τους έλληνες και την κρίση θεσμών στον τόπο, τις αντιπαραθέσεις και αντιπαραβάλλουν τη δική τους πολύ καλά δουλεμένη πρόταση.

Tέλος, απηύθυνε έκκληση στις μεγάλες πολιτικές δυνάμεις του τόπου  να ασχοληθούν και να μιλήσουν με την Ευρώπη, καταθέτοντας τις προτάσεις τους, λέγοντας ότι δεν θέλουν να αντιπαρατεθούν με κανέναν αλλά ήρθαν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Video Γιώργος Τριανταφύλλου


Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη