Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Σάββας Σαλτσίδης: Ευχές σε Α.Ε.Π. και Φ.Σ. Κοζάνη για την άνοδο του- Σε αυτόματο πιλότο η Ε.Π.Σ. Κοζάνης

Σάββας Σαλτσίδης: Ευχές σε Α.Ε.Π. και Φ.Σ. Κοζάνη για την άνοδο του- Σε αυτόματο πιλότο η Ε.Π.Σ. Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μετά και την επίσημη ανακοίνωση της αρμόδιας αρχής  για το τοπικό ποδόσφαιρο που είναι η Ε.Π.Σ. Κοζάνης, ήρθε και δικαίωσε την από 14/09/2018 επιστολή μου, που έλεγα ότι η Ε.Π.Σ. Κοζάνης βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο.

Όποιος διάβασε την πρόταση μας  για το τι μέλλει γενέσθαι για το ποδόσφαιρο της Κοζάνης που καταθέσαμε στις 11/04/2020 και διαβάσει και την απόφαση της Ε.Π.Σ.  θα διαπιστώσει ένα μόνο πράγμα, ότι  η απόφαση της Ε.Π.Σ. είναι ακριβές αντίγραφο της πρότασης μας που καταθέσαμε πριν 28 ημέρες.

Δεν αλλάχτηκε ούτε ένα ‘’και’’. Πέραν του ότι δεν αναφέρθηκε πουθενά ότι υιοθετούμε την πρόταση του συνδυασμού < Επανεκκίνηση του Κοζανίτικου Ποδοσφαίρου >, ( από κανέναν) , αποδεικνύεται ότι στις επικείμενες εκλογές  χρειάζεται μια εκ βάθρων αλλαγή  στα πρόσωπα, στις ιδέες, στη νοοτροπία και γενικά στη φιλοσοφία για ένα πιο δίκαιο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης.

Διαπιστώσαμε ότι αφού η πρόταση μας έγινε ομόφωνα δεκτή από την εκτελεστική επιτροπή της Ε.Π.Σ Κοζάνης ( και πιθανούς εκλογικούς αντιπάλους μας στις επικείμενες εκλογές ) δώσαμε ένα δείγμα γραφής για το τι αλλαγές θα επακολουθήσουν την επομένη των εκλογών και τη μεγάλη νίκη της παράταξης μας. Προτάσεις οι οποίες θα αλλάξουν ριζικά το ποδόσφαιρο της περιφέρειας μας και θα μας κατατάξουν οδηγούς και όχι ουραγούς στο ελληνικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο συνδυασμός μας  θέλει να συγχαρεί την ομάδα της  Α.Ε.Π. για την επίτευξη του στόχου που είχαν θέσει και κατάφεραν ( μετά τη τελευταία παρουσία στη Β΄ εθνική του Εορδαικού το 1993 ) μετά από 27  χρόνια να ξαναβάλουν το νομό Κοζάνης στο χάρτη της  Β΄ εθνικής ή όπως αν λέγεται αυτή η κατηγορία.

Συγχαίρουμε  για την άνοδο στη Γ΄ εθνική  την ομάδα  του Φ.Σ. Κοζάνης  και ευχόμαστε να ξεκινήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο με ακόμη μεγαλύτερους στόχους.

Στα σωματεία της Β΄ ερασιτεχνικής  που κέρδισαν την άνοδο στην Α΄ κατηγορία, Α.Σ. Βελβενδού,  Α.Ο. Κρόκου, Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας, Δόξα Βερμίου Πύργων, ευχόμαστε να δημιουργήσουν ανταγωνιστικές ομάδες  και να παραμείνουν για πολλά χρόνια στην ανώτερη κατηγορία της ένωσης μας.

Θα  είναι μεγάλη μας χαρά να παραμείνει και η ομάδα του Μακεδονικού Φούφα στη Γ΄ εθνική ( αναμένεται  η οριστική απόφαση της Ε.Π.Ο.) γιατί πιστεύουμε ότι αξίζει  μετά και την τετραετή  συνεχή αξιοπρεπή παρουσία  του σε αυτή την κατηγορία.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!!

Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι είμαστε στη διάθεση της Ε.Π.Σ. για οποιαδήποτε δύσκολη απόφαση πρέπει να λάβει ως τις εκλογές, αρκεί να μας καλέσετε. Οι  προτάσεις και οι ιδέες μας είναι αστείρευτες.

                                                               Για τον συνδυασμό

                              <  ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ >

                                                            Σάββας   Σαλτσίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team