Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Προτάσεις > Σάρωσαν οι Σπουδαστές του ΙΕΚ VOLTEROS σε ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Κομμωτικής και Αισθητικής στη Θεσσαλονίκη – Διακρίσεις και πρώτες θέσεις για τους μαθητές του Ιδιωτικού ΙΕΚ

Σάρωσαν οι Σπουδαστές του ΙΕΚ VOLTEROS σε ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Κομμωτικής και Αισθητικής στη Θεσσαλονίκη – Διακρίσεις και πρώτες θέσεις για τους μαθητές του Ιδιωτικού ΙΕΚ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σάρωσαν τα βραβεία οι σπουδαστές Κομμωτικής και Αισθητικής του Ιδιωτικού ΙΕΚ VOLTEROS σε Βαλκανικό Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη.
Μια ακόμη σημαντική επιτυχία σημείωσαν οι σπουδαστές των Τμημάτων Κομμωτικής Τέχνης και Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ του ΙΕΚ VOLTEROS  στον 24ο  Βαλκανικό Διαγωνισμό Κομμωτικής και Αισθητικής που διοργανώθηκε 17 και 18 Νοεμβρίου  στη Θεσσαλονίκη.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ VOLTEROS, διαγωνιζόμενοι στον υψηλού επιπέδου διαγωνισμό, στον οποίο μετέχουν σπουδαστές αλλά και επαγγελματίες από όλες τις χώρες των Βαλκανίων καθώς και από τις κορυφαίες σχολές και ακαδημίες κομμωτικής και αισθητικής των Βαλκανίων κατόρθωσαν και απέσπασαν  πρώτες θέσεις στους αντίστοιχους διαγωνισμούς.
Με την καθοδήγηση και την κατάλληλη προετοιμασία από τις καθηγήτριες Κομμωτικής και Αισθητικής Τέχνης   , οι σπουδαστές, παρουσιάζοντας θέματα υψηλού επιπέδου ανάμεσα σε εκατοντάδες σπουδαστές όλων των Βαλκανίων κατέκτησαν:
Χρυσοστομίδου Σταυρούλα : Πρώτη θέση – ΧΡΥΣΟ Μετάλλιο.
Πρέγμα Μαρία:  Πρώτη θέση – ΧΡΥΣΟ Μετάλλιο.
Ραφαήλ Κηπιρτίδης: Τρίτη θέση – ΧΑΛΚΙΝΟ Μετάλλιο.
Θερμά Συγχαρητήρια αξίζουν και στους υπόλοιπους σπουδαστές που δεν κατέκτησαν κάποιον τίτλο, παρόλα αυτά κερδίσανε την ευκαιρία να ανοίξουν μια νέα σελίδα εμπειρίας στη ζωή τους,  αλλά και την αισιόδοξη πλευρά ότι τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο, σε όποιον αγωνίζεται σκληρά, «με λογισμό και μ” όνειρο».
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνεχίζοντας την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, η Διοίκηση του ΙΕΚ VOLTEROS συγχαίρει και ευχαριστεί τους σπουδαστές  και δεσμεύεται μαζί με το εκπαιδευτικό του προσωπικό για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες.

«Αγαπητά μας παιδιά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. Για μια ακόμη φορά κάνατε υπερήφανους τις οικογένειές σας και την Σχολή σας.»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team