Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρίτσα Σπυρίδου: «Η ΣΤΆΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ» δεν θα παραστεί στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο παρουσία του Αλέξη Τσίπρα- Δεν θα υπηρετήσουμε μικροκομματικες σκοπιμότητες κανενός»

Ρίτσα Σπυρίδου: «Η ΣΤΆΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ» δεν θα παραστεί στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο παρουσία του Αλέξη Τσίπρα- Δεν θα υπηρετήσουμε μικροκομματικες σκοπιμότητες κανενός»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

H ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής Παράταξης «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ” να μην παραστεί στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της 14-11-2019 παρουσία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, έχει χαρακτήρα απόλυτης πολιτικής ευθύνης απέναντι στους Δημότες μας, αλλά και στο θεσμικό όργανο που τους εκπροσωπεί. Δεν θα υπηρετήσουμε, μικροκομματικές σκοπιμότητες, κανενός. Η έγνοια μας, εστιάζει στις ανάγκες των πολιτών και η αγωνία μας, κεντράρει σε αυτούς και μόνο σε αυτούς. Δεν είμαστε κομματικό φερέφωνο. Κρατάμε «Στάση καθαρότητας» Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού ήταν ξεκάθαρος.Η περιοδεία του, αφορά στη νέα καμπάνια του κόμματός του και στοχεύει στη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ. Το δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων δεν είναι κομματικός δίαυλος επικοινωνίας.

Η επιλογή επίσκεψής του στα Σέρβια, δεν είναι άστοχη όπως άστοχη δεν ήταν και η προεκλογική του επίσκεψη στο Βελβεντό,αγνοώντας τότε, το δικό μας Δήμο. Ερχεται σε μια περιοχή που εδώ και λίγες μέρες φιλοξενεί πρόσφυγες-μετανάστες ,τους οποίους υποδέχθηκε το κόμμα του στο Κέντρο. Επιλέγει ένα Δήμο, ανέτοιμο σε επίπεδο διαχείρισης του θέματος και χωρίς επάρκεια δομών και πάντως, χωρίς σχετικού ψηφίσματος Δημοτικού Συμβουλίου.

Ωστόσο, θα τον υποδεχθεί ένας Δήμαρχος που την προσωπική του άποψη τη διοχέτευσε στη επικράτεια και πέραν αυτής… «ορίζοντας » τίτλους όπως » Ο δήμαρχος των προσφύγων «μας δείχνει τον δρόμο, χαρακτηρίζοντας τους συνδημότες μας, που εκφράζουν επί του θέματος, έναν προβληματισμό συνύπαρξης «Τενεκέδες» που φωνασκούν. Η »ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ” Διαχωρίζει τη θέση της. Το προσφυγικό, είναι μέγα θέμα και χρήζει ανθρωπιστικών κριτηρίων.

Εδώ, ,κρατάμε ΣΤΑΣΗ αλληλέγγυα. Το μεταναστευτικό, είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Εδώ, κρατάμε ΣΤΑΣΗ άμυνας. Ο δικός μας στόχος, είναι η ευημερία και η ασφάλεια των Συνδημοτών μας!!! Η απουσία μας, από την συγκεκριμένη συνεδρίαση,τους προστατεύει.

Εκ μέρους της Δημοτικής παράταξης» ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ»

Λαζαρίτσα Σπυρίδου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Η επίσημη ανακοίνωση για τον νέο Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας Κορέλα Σωτήριο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με τις πρόσφατες κρίσεις Αξιωματικών που πραγματοποιήθηκαν από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος για το ...