Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Καιρός > Ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας για τον μήνα Οκτώβρη με 32 βαθμούς Κελσίου σήμερα στην Πτολεμαΐδα

Ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας για τον μήνα Οκτώβρη με 32 βαθμούς Κελσίου σήμερα στην Πτολεμαΐδα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ανάρτηση του προγνώστη καιρού Γιώργου Βασιλειάδη στο facebook:

«Ο «άρρωστος» καιρός που επικρατεί και σήμερα στην χώρα μας είχε ως αποτέλεσμα στην Πτολεμαΐδα σήμερα Δευτέρα να καταγράψουμε ένα νέο θερμοκρασιακό ρεκόρ.

Παρά την έλλειψη ηλιοφάνειας και την επικράτηση συννεφόκαμου ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που λειτουργεί από τον Μάρτη του 2006, κατέγραψε σήμερα στις 14:41 την θερμοκρασία των 32,2C. Η τιμή αυτή αποτελεί ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας για τον μήνα Οκτώβρη από τότε που εγκαταστάθηκε ο σταθμός. Το προηγούμενο απόλυτα μέγιστο ρεκόρ θερμοκρασίας για τον μήνα Οκτώβρη το διατηρούσε η 1η Οκτωβρίου 2012 με 31,8C.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το 9μηνο του έτους έκλεισε με την χαμηλότερη μέση θερμοκρασία από το 2007 έως σήμερα».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Στους -19.3 βαθμούς Κελσίου κατρακύλησε ο υδράργυρος σήμερα σε Κοιλάδα και Μεσόβουνο Ν. Κοζάνης – Στους -14.7 στην Πτολεμαΐδα – ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email από τη σελίδα του STRAVON στο Instagram Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: «Γαλάζιος πονοκέφαλος» η ...