Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Προτάσεις > «Ταπητοκαθαριστήρια Aladdin by Climis Clean σε Αμύνταιο-Πτολεμαϊδα-Φλώρινα» – Δείτε το VIDEO!

«Ταπητοκαθαριστήρια Aladdin by Climis Clean σε Αμύνταιο-Πτολεμαϊδα-Φλώρινα» – Δείτε το VIDEO!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τα Ταπητοκαθαριστήρια Aladdin by Climis Clean λειτουργούν σε Αμύνταιο-Πτολεμαϊδα-Φλώρινα.

Η Aladdin by Climis Clean  δραστηριοποιείται με τις Εναλλακτικές Μεθόδους Διαχείρισης Καθαρισμού Χαλιών-Μοκετών , Σαλονιών και Στρωμάτων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξυπηρέτησης, για μια Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου.

Η Aladdin by Climis Clean  δημιουργήθηκε και ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 2008, με πολύ μεράκι, ενθουσιασμό και με γνώμονα την δημιουργία Νέων Καινοτόμων Υπηρεσιών, για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα του Τρόπου Ζωής.

Ευέλικτη καινοτομεί, στοχεύοντας πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, με υψηλά standard ποιότητας και αξιοπιστίας, πετυχαίνοντας την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών της, μέσα από την αναγνώριση της αξιόπιστης φιλικά επαγγελματικής της προσέγγισης  και σεβασμό στις προσδοκίες των αναγκών τους, λαμβάνοντας ως ηθική ανταμοιβή την ικανοποίησή τους.

Αναπτύσσει και εφαρμόζει εύχρηστες και καινοτόμους λύσεις Green Decontamination,μέσα από πρωτοποριακές μεθόδουςτου Bio-καθαρισμού,  ώστε να προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για το καλύτερο αποτέλεσμα ,υποστηριζόμενη από τον πιο σύγχρονο τεχνικό και μηχανολογικό εξοπλισμό .

Σκοπός της Aladdin by Climis Clean είναι, μέσα από τις Εναλλακτικές Μεθόδους Διαχείρισης Καθαρισμού , να βοηθήσει στην Αναβάθμιση της Ποιότητας του Τρόπου Ζωής, με περισσότερο χρόνο στις οικογένειες για μια εσωτερική αρμονία και ηρεμία.

 

Info: 

Τηλέφωνα επικοινωνίας Πτολεμαΐδα:

24630 28219

6975 865534

Και Φλωρινα:23860 61285

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Πωλείται γνωστό ουζερί – μεζεδοπωλείο στο κέντρο της Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Πωλείται η γνωστή επιχείρηση ουζερί – μεζεδοπωλείο «50ράκη» που βρίσκεται στο κέντρο της Κοζάνης. Πωλείται λόγω αλλαγής ...