Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > «ΠΤΟΛΕΜΑΪΣ ΕΠΕ»: Νέα κοινωνική προσφορά – Παραδόθηκαν μάσκες στο Νοσοκομείο, Πυροσβεστική, Αστυνομία και δημόσιες δομές

«ΠΤΟΛΕΜΑΪΣ ΕΠΕ»: Νέα κοινωνική προσφορά – Παραδόθηκαν μάσκες στο Νοσοκομείο, Πυροσβεστική, Αστυνομία και δημόσιες δομές

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Συνεχίζοντας τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς προς την τοπική κοινωνία, και μετά τη δωρεά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες, τα SUPER MARKETS ΠΤΟΛΕΜΑΪΣ ΕΠΕ προχώρησαν σε ακόμη μια αξιέπαινη δράση και πρωτοβουλία. Αυτή τη φορά προχώρησαν σε δωρεά μεγάλης ποσότητας μασκών, σε υπηρεσίες που τόσο τις έχουν ανάγκη εν μέσω πανδημίας.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν: 1000 μάσκες στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, 300 στην Αστυνομία, 100 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας και 700 σε δημόσιες δομές.

Σε δήλωσή του ο Γενικός Διαχειριστικής των super markets ΠΤΟΛΕΜΑΪΣ ΕΠΕ Σπύρος Ακριτίδης, τόνισε πως η απόκτηση των μασκών και η εξεύρεσή τους ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, σημειώνοντας παράλληλα πως: «Από το 1977 η μοίρα της επιχείρισης μας, με τη μοίρα της τοπικής κοινωνίας είναι έννοιες άρρηκτα δεμένες. Η στήριξη και η αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας πρέπει να είναι, και είναι βασική μας προτεραιότητα».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team