Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > «Κάνε μιαν ευχή» στην Πτολεμαΐδα

«Κάνε μιαν ευχή» στην Πτολεμαΐδα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Δέκα τέσσερα δημοτικά σχολεία με τους μαθητές τους, πενήντα εμπορικά καταστήματα, η εθελοντική ομάδα «Ανδρόνικος», ο Δήμος Εορδαίας, η τροχαία, η Α” Βαθμια εκπαίδευση, ένα μαθητικό συγκρότημα, και οι πολίτες της Πτολεμαϊδας και της Εορδαίας στηρίζουν την προσπάθεια του οργανισμού » Make a wish» και έχουν αδιαπραγμάτευτο στόχο να κρεμάσουν 2.700 αστέρια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε ειδικά για το σκοπό στον πεζόδρομο των οδών Περδίκα και Εθνικής Αντιστάσεως.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, από τις 8:00 το πρωί μέχρι τη 13:15 οι μαθητές δεκατριών Δημοτικών Σχολείων της Πτολεμαΐδας και ενός της Ασβεστόπετρας με τη βοήθεια όλων των πολιτών σκοπεύουν να κρεμάσουν όλα τα αστέρια, κάνοντας μιαν ευχή, στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο που στήθηκε για το σκοπό αυτό. Ο στόχος είναι να συγκεντρώσουν 5.400 € που θα βοηθήσουν την προσπάθεια  του οργανισμού «Make a wish Ελλάδας» να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες και που στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές ιδιωτών και εταιρειών, χωρίς να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση.

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η οργάνωση «Κάντε μιαν ευχή», με εντυπωσιακή προσέλευση μαθητών και πολιτών, με πολύ έντονο παλμό, καλή διάθεση και γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι καταστηματάρχες γέμισαν τους πάγκους με καλούδια για τους επισκέπτες.

Καρδιά της εκδήλωσης η κυρία Πόπη Παρασκευά, εθελόντρια της ομάδας «Ανδρόνικος», αλλά και το εξαιρετικό μουσικό συγκρότημα «τρεις βραδινές εξορμήσεις», Βερονίκη Σαββουλίδου φωνή, Γιώργος Χατζηευστρατίου και Θοδωρής Στογιάννης κιθάρες.

Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και τους εθελοντές που στήριξαν την εκδήλωση.

Κάντε μιαν ευχή!

Μάξιμος Κωνσταντινίδης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team