Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ενέργεια > «Αυτό είναι το παρελθόν της ΔΕΗ. Η ιστορία της. Το μέλλον είναι επιλογή»: Το promo video της ΔΕΗ με μήνυμα «Σχεδιάζουμε ένα καλύτερο μέλλον»

«Αυτό είναι το παρελθόν της ΔΕΗ. Η ιστορία της. Το μέλλον είναι επιλογή»: Το promo video της ΔΕΗ με μήνυμα «Σχεδιάζουμε ένα καλύτερο μέλλον»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

«Μια παλιά μονάδα λιγνίτη, μια χωματερή, ο τερματικός σταθμός του λεωφορείου, ουρές για τον γκισέ, ένα πάρκινγκ, ένας παλιός μετρητής. Αυτά είναι το παρελθόν της ΔΕΗ είναι η ιστορία της, αλλά το μέλλον είναι επιλογή». Αυτό το μήνυμα μεταφέρει η ΔΕΗ στο νέο promo video της που παίζει ήδη μέσω social media αλλά και στην τηλεόραση, δείχνοντας τι έχει αλλάξει με τα χρόνια η ΔΕΗ, αναπτύσσοντας τις δυνάμεις της, και σχεδιάζοντας όπως τονίζει στον σχολιασμό του video ένα ..καλύτερο μέλλον:

«Σχεδιάζουμε ένα καλύτερο μέλλον. Στην πράξη. Με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ηλεκτροκίνηση και μια ξεχωριστή εμπειρία εξυπηρέτησης για τον πελάτη μας».

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ενημέρωση του Συλλόγου για την καταπολέμηση της ανεργίας Αγ. Δημητρίου-Ρυακίου για το επίδομα θέρμανσης στα καυσόξυλα ή πέλλετ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ  ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΡΥΑΚΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ Έπειτα ...