Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης αποφασίζει:
Α. Την διακοπή της κυκλοφορίας στις κάτωθι οδούς της πόλης της Πτολεμαΐδας,
α) Στην οδό 25ης Μαρτίου από την συμβολή της με την οδό Γονατά έως την συμβολή της με την οδό Παυλίδη – Αδαμόπουλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
β) Στην οδό 25ης Μαρτίου από την διασταύρωση της με την οδό Ι. Χρηστίδη έως την συμβολή της με την οδό Παυλίδη – Αδαμόπουλου στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας (ρεύμα ανόδου).
γ) Στην οδό Πόντου από την συμβολή της με την οδό Καυκάσου έως την συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου.
Β. Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διακόπτεται αλλά θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών.
Γ. Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων την 08.00΄ της 13-11-2025 (Πέμπτη) έως08.00΄ ώρα της 15-11-2025 (Σάββατο).
Οι παραβάτες της ΑΠΟΦΑΣΗΣ αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7, 8, 55, 106, 107 και 108 του Ν. 5209/25 «Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας και άλλες διατάξεις», αφού πρώτα τοποθετηθεί η κατάλληλη σήμανση και ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα με μέριμνα του Τ.Τ. Εορδαίας.
-Η ισχύς της απόφασης αρχίζει με την δημοσίευση της σύμφωνα με το άρθρο 111 του Ν. 5209/25 «Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας και άλλες διατάξεις» και την τοποθέτηση σχετικής σήμανσης.



































