Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Πτολεμαϊδα: Ξεκίνησαν οι εγγραφές, στο τμήμα αρχαρίων Μπριτζ

Πτολεμαϊδα: Ξεκίνησαν οι εγγραφές, στο τμήμα αρχαρίων Μπριτζ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τμήμα αρχαρίων  του Μπριτζ , θα λειτουργήσει  τη  νέα χρονιά που ξεκινά  από  τον Οκτώβριο στον Σκακιστικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας, μετά την επιτυχημένη πορεία και παρουσία του πρώτου αθλητικού τμήματος Μπριτζ στη  Δυτ. Μακεδονία, το οποίο  ιδρύθηκε και λειτούργησε την περσινή αγωνιστική χρονιά 2018-2019.

Τα  μαθήματα εκμάθησης του πνευματικού, ψυχαγωγικού  και ολοένα και περισσότερο δημοφιλούς  ομαδικού  αθλήματος  του Μπριτζ στην Πτολεμαΐδα, από τον  πιστοποιημένο εκπαιδευτή  της  Ελληνικής  Ομοσπονδίας Μπριτζ, Ιωάννη  Μαρκάκη,  θα συνεχιστούν για δεύτερη χρονιά φέτος στο τμήμα που ξεκίνησε από πέρσι, ενώ  στο Νέο τμήμα αρχαρίων μπορούν να εγγραφούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του μήνα Σεπτεμβρίου, όσοι ενήλικες άνδρες και γυναίκες , ανεξαρτήτου ηλικίας, ενδιαφέρονται να γνωρίσουν αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι.

Αξίζει να τονιστεί  ότι το πρώτο τμήμα του Μπριτζ  που δημιουργήθηκε και ξεκίνησε πέρυσι, κατάφερε να έχει και αγωνιστική παρουσία, με σημαντικές συμμετοχές και διακρίσεις, σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στις 29  Ιουνίου του 2019, στη Βέροια. Στους αγώνες αυτούς  του Μπριτζ, με αθλητές  από ολόκληρη την Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, δύο μέλη της ομάδας της Πτολεμαϊδας, οι  Ιωάννης  Σταυριανίδης  και  Αναστάσιος Ιωαννίδης, κατέκτησαν  την πρώτη θέση.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, αποκτά ιδιαίτερη αξία, η λειτουργία από φέτος,  του νέου τμήματος αρχαρίων του Μπριτζ στον Σκακιστικό Σύλλογο Πτολεμαϊδας, όπου θα πραγματοποιούνται  οι νέες  εγγραφές όλο το μήνα του Σεπτεμβρίου, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 5 το απόγευμα  μέχρι 9 το βράδυ, στην γραμματεία του Συλλόγου που βρίσκεται  στην οδό   Τραπεζούντος  38, στην Πτολεμαϊδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2463021070 και στην  υπεύθυνη του αθλητικού τμήματος Μπριτζ  στην Πτολεμαϊδα ,   Ελένη Κούρτη,  στο τηλέφωνο 6945438205. Σχετικές πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν όσοι θέλουν  και από  το FACEBOOK , στην ομάδα BRIDGE  PTOLEMAIDA.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη