Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Εντυπωσίασε το 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ των Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Εντυπωσίασε το 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ των Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε το Φεστιβάλ Χορωδιών που διοργάνωσε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας, στο 5ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Γυμνασίου πλημμύρισε από μελωδίες γνωστών ελλήνων συνθετών, από χριστουγεννιάτικα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια που παρουσίασαν οι τέσσερις χορωδίες που πήραν μέρος στην εκδήλωση.

1h xor

Το χορωδιακό φεστιβάλ άνοιξε η Παιδική Χορωδία της Μουσικής Σχολής “Εμμέλεια” του Γιάννη Λαζαρίδη, η οποία καταχειροκροτήθηκε από το πολυπληθές κοινό που παραβρέθηκε στη μουσική αυτή εκδήλωση.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε το μουσικόφιλο κοινό και στις χορωδίες του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εορδαίας και Φίλων και του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας που πήραν στη συνέχεια τη σκυτάλη, καθώς και στη χορωδία της Θρακικής Εστίας Εορδαίας που έκλεισε τη χορωδιακή αυτή συνάντηση.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το γεγονός ότι οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί της Εορδαίας αφιέρωσαν την εκδήλωσή τους στα Δικαιώματα του Παιδιού, καθώς η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα αφιέρωμα- προβολή βίντεο στα δικαιώματα των Παιδιών, ενώ τοίχοι της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου κοσμούνταν με έργα παιδιών για τα παιδιά, όπως και το γεγονός ότι στην εκδήλωση αυτή συγκεντρώθηκαν επίσης ρούχα και παιχνίδια για τα παιδιά των προσφύγων.

aspragathou kat

Τις ευχαριστίες της στους χορωδούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση και στον κόσμο που παραβρέθηκε στο φεστιβάλ εξέφρασε η πρόεδρος του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Κατερίνα Ασπράγκαθου, επισημαίνοντας ότι στόχος του συλλόγου είναι να καταστεί θεσμός το χορωδιακό αυτό φεστιβάλ, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες της και προς τη διεύθυνση του 5ου Γυμνασίου για την παραχώρηση της αίθουσας.

Τα συγχαρητήριά τους στο Σύλλογο των Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Εορδαίας εξέφρασαν ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας Ιωάννης Γκαμπούρας, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Εορδαίας Απόστολος Καΐδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας Γιώργος Θεοδοσιάδης και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κιοσές.

2h xor3h xor4h xorIMG_6092IMG_6150IMG_6109

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη