Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Πτολεμαΐδα: Εκατοντάδες αυτοκίνητα στη μεγάλη αυτοκινητοπομπή – διαμαρτυρία -Κραυγή αγωνίας από τους πληττόμενους επαγγελματικούς κλάδους (βίντεο-φώτο-δηλώσεις)

Πτολεμαΐδα: Εκατοντάδες αυτοκίνητα στη μεγάλη αυτοκινητοπομπή – διαμαρτυρία -Κραυγή αγωνίας από τους πληττόμενους επαγγελματικούς κλάδους (βίντεο-φώτο-δηλώσεις)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Εκατοντάδες αυτοκίνητα παίρνουν μέρος στη μεγάλη αυτοκινητοπομπή – διαμαρτυρία -Κραυγή αγωνίας από τους πληττομενους επαγγελματικούς κλάδους.

Δείτε φωτογραφίες και δηλώσεις:

 

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς δήλωσε «είναι ξεκάθαρο πως οι επιχειρήσεις της περιοχής που είναι σε ένα συνεχόμενο lockdown μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη περιοχή να στηριχθούν με διαφορετικό τρόπο από ότι της υπόλοιπης Ελλάδας. Πιστεύω ότι το μήνυμα θα φτάσει εκεί που πρέπει και για αυτό άλλωστε έγινε και το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και τέθηκαν ζητήματα για να τα μεταφέρουν οι βουλευτές που πήραν μέρος εκεί που πρέπει».

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Εορδαίας Μιχάλης Δεληκώστας από τη πλευρά του τόνισε »

ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης μας σε συνεργασία με πολλούς επαγγελματικούς συλλόγους με το Εργατικό Κέντρο και το Δήμο Εορδαίας στέλνει ένα μήνυμα στη κυβέρνηση ότι η Εορδαία δεν κοιμάται, είναι ξύπνια και πρέπει να ανοίξουμε τα μαγαζιά μας. Δεν αντέχουμε άλλο. Έπρεπε «χθες» να ανοίξουν τα μαγαζιά μας. Δεν είναι η Εορδαία διαγραμμένη από το χάρτη της Ελλάδας»

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Αθανάσιος Δραγατσίκας που έδωσε και αυτός το παρών είπε » Στηρίζουμε τον εμπορικό κόσμο της Εορδαίας γιατί το χρειάζεται και όπως μας στήριξε αυτός τον στηρίζουμε και εμείς για να δείξουμε ότι ήμαστε ενωμένοι και όλοι μαζί. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Οι απαιτήσεις μας και οι διεκδικήσεις είναι ίδιες και αγωνιζόμαστε για αυτές. Ήμαστε κλειστοί το περισσότερο διάστημα και πολύ περισσότερο από την υπόλοιπη Ελλάδα και πρέπει επιτέλους να παρθούν μέτρα για τη Δυτική Μακεδονία. Ακούμε πολλά αλλά πρέπει να δούλε και κάτι γραπτό και στην πράξη. Ήμαστε σε αναμονή»

Τέλος ο πρόεδρος των καταστημάτων εστίασης Εορδαίας Παναγιώτης Κάλφας τόνισε ότι ο κλάδος της εστίασης έχει πληγεί περισσότερο και συμπλήρωσε » Η εστίαση έχει πάθει την μεγαλύτερη ζημιά και δεν μπορούσε να απουσιάσει από την σημερινή διαμαρτυρία. Πρέπει να πούμε ότι στο 10μηνο της πανδημίας η εστίαση για 4 μήνες δούλευε με το 50% των τραπεζομαθισμάτων . Αυτό δεν το είδαμε στην επιστρεπτέα προκαταβολή  και υπήρχαν καταστήματα που δεν πήραν καθόλου με την δικαιολογία ότι δεν είχαν τζίρο πέρσι. Και τι έχουνε να πούνε για τις επιχειρήσεις που μέσα στο 2020 τόλμησα να επενδύσουν. Αυτοί δεν έχουν πάρει ευρώ. Έχουν γίνει λάθη και ελπίζουμε έστω και την ύστατη στιγμή η κυβέρνηση θα σκύψει πάνω από το πρόβλημα γιατί υπάρχει πρόβλημα».

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Με λαμπαδηδρομία ξεκίνησαν απόψε οι εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης από το δημαρχείο Εορδαίας, οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή ...