Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Ανακλήθηκε η εκτέλεση κατασχέσεων λογαριασμών της ΔΕΥΑΕ για χρέη στη ΔΕΗ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Ανακλήθηκε η εκτέλεση κατασχέσεων λογαριασμών της ΔΕΥΑΕ για χρέη στη ΔΕΗ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Εντολή ανάκλησης της εκτέλεσης των οριστικών (τελεσίδικων) δικαστικών αποφάσεων της ΔΕΗ για δέσμευση (κατάσχεση) των τραπεζικών λογαριασμών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Εορδαίας για παλαιά χρέη ύψους 5,5 εκατομμυρίων στη ΔΕΗ, έδωσε ο πρόεδρος της επιχείρησης.

Όπως είναι ήδη γνωστό η σχετική προθεσμία για ρύθμιση του χρέους της ΔΕΥΑΕ προς τη ΔΕΗ έληγε την Τετάρτη 1η Αυγούστου και προχωρούσε η εκτέλεση των 16 τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων της ΔΕΗ για κατασχέσεις λογαριασμών στις τράπεζες στις οποίες διατηρεί λογαριασμούς η ΔΕΥΑΕ. Με εντολή ωστόσο του Μανώλη Παναγιωτάκη ανακλήθηκε η σχετική διαδικασία, αν και η δικαστική επιμελήτρια είχε πάει ήδη στις μισές τράπεζες, οπότε ενημερώθηκαν και οι τράπεζες για την ανάκληση και δεν έγινε η κατάσχεση των λογαριασμών της ΔΕΥΑΕ.

Σημειώνεται ότι ο λόγος που έγινε ανάκληση των δικαστικών αποφάσεων για κατάσχεση των λογαριασμών της ΔΕΥΑ είναι διότι η απόφαση ρύθμισης των παλαιών αυτών οφειλών που έλαβαν το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕ και το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, θα πρέπει να εγκριθεί και από το Δ.Σ. της ΔΕΗ, παρά το γεγονός ότι η πρόταση για τους όρους ρύθμισης (εξόφληση) της οφειλής σε 100 μηνιαίες δόσεις που προβλέπει η απόφαση έγινε με βάση σχετική πρόταση της ίδιας της ΔΕΗ. Κυρίως όμως διότι η απαλλαγή (παραγραφή) από τους τόκους άνω της πενταετίας πρέπει να εξεταστεί επισταμένα από τη διοίκηση το Δ.Σ. της ΔΕΗ ώστε να διασαφηνιστεί το ακριβές ύψος των 100 μηνιαίων δόσεων.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Κάλυψη Πάγιων Δαπανών: Πώς θα γίνει, ποιες επιχειρήσεις αφορά

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Κόμματι- κομμάτι σχηματίζεται το πλαίσιο της επιδότησης των πάγιων δαπανών, το οποίο η αγορά περιμένει πώς και πώς ...