Αρχική > Slider > Πτολεμαΐδα: Συρρέει νεολαία για αιμοδοσία στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο για τους τραυματίες ποδηλάτες

Πτολεμαΐδα: Συρρέει νεολαία για αιμοδοσία στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο για τους τραυματίες ποδηλάτες

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Πολύς κόσμος, κυρίως νέοι άνθρωποι, προσέρχονται για εθελοντική αιμοδοσία από το πρωί της Δευτέρας στο τμήμα Αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, ανταποκρινόμενοι σε σχετική έκκληση μετά το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με τους ποδηλάτες, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πτολεμαΐδα, καθώς οι τέσσερις πολυτραυματίες του τροχαίου νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Συγκινητικό είναι ότι ο κόσμος που προσέρχεται περιμένει υπομονετικά για ώρες να έρθει η σειρά του για να δώσει αίμα. Ακόμα πιο συγκινητικό είναι όμως ότι υπάρχουν νέα παιδιά που αν και περίμεναν υπομονετικά για πάνω από δύο ώρες την Δευτέρα δεν έφθασε η σειρά τους και προσήλθαν εκ νέου σήμερα, για δεύτερη φορά, προκειμένου να αιμοδοτήσουν, όπως οι δύο νέοι που εικονίζονται στην κάτωθι φωτογραφία.

Συγκινημένο είναι το προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου αλλά και η διοίκηση του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, για την ανταπόκριση του κόσμου και ιδιαίτερα για την ευαισθησία νέων παιδιών, αφού η πλειοψηφία των προσερχομένων εθελοντών αιμοδοτών είναι νέοι κυρίως άνθρωποι.

Το προσωπικό της Αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου, απηύθυνε μάλιστα έκκληση για συνέχιση της εθελοντικής αιμοδοσίας την περίοδο του καλοκαιριού που αυξάνονται οι ανάγκες σε αίμα, καθώς τους θερινούς μήνες σημειώνεται αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη