Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Αποφοίτησαν 96 Πυροσβέστες από τη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας – φωτό και βίντεο

Αποφοίτησαν 96 Πυροσβέστες από τη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας – φωτό και βίντεο

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά καθώς και του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Στέφανου Κολοκούρη πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην Πτολεμαΐδα η Τελετή αποφοίτησης της 83ης Εκπαιδευτικής Σειράς Δοκίμων Πυροσβεστών. Από τη Σχολή αποφοίτησαν χθες συνολικά 96 πυροσβέστες, 80 άνδρες και 19 γυναίκες.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στον χαιρετισμό του, απευθύνθηκε προς τους πυροσβέστες λέγοντας πως ξεκινούν ένα μοναδικό ταξίδι στο πλευρό της κοινωνίας και των πολιτών, ενώ επίσης μετέφερε τις ευχές του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. «Ξεκινάτε ένα σημαντικό ταξίδι στο πλευρό της κοινωνίας, στο πλευρό των πολιτών, προασπίζοντας την ανθρώπινη ζωή, την ανθρώπινη περιουσία, το φυσικό περιβάλλον», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία, καταλήγοντας πως το αγαθό που προσφέρει το πυροσβεστικό σώμα είναι μοναδικό.

Το παρών στην τελετή αποφοίτησης έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ του νομού Στάθης Κωνσταντινίδης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές, ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς καθώς και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ στην τελετή ορκωμοσίας χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος.

Β.Σ.


Η ορκωμοσία γίνεται παρουσία του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος Στέφανου Κολοκούρη και του γενικού γραμματέα πολιτικής προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team