Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Πτολεμαΐδα: Οι στόχοι της νέας διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου- Δηλώσεις του επανεκλεγέντα προέδρου Μ. Δεληκώστα: «Πολλά τα προβλήματα – Μπορούμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στα εμπορικά δρώμενα» (video)

Πτολεμαΐδα: Οι στόχοι της νέας διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου- Δηλώσεις του επανεκλεγέντα προέδρου Μ. Δεληκώστα: «Πολλά τα προβλήματα – Μπορούμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στα εμπορικά δρώμενα» (video)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τις πιο θερμές του ευχαριστίες προς όλο τον εμπορικό κόσμο της περιοχής της Εορδαίας, που είναι εγγεγραμμένοι στον Εμπορικό Σύλλογο, για τη μαζική συμμετοχή τους στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 8 Φεβρουαρίου, εξέφρασε μιλώντας στο «e-ptolemeos.gr» ο δύο φορές εκλεγμένος στη θητεία του προέδρου, Μιχάλης Δεληκώστας. Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά πως «έδειξαν μεγάλη συμμετοχή και έδειξαν ότι ο σύλλογος μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα εμπορικά δρώμενα της περιοχής», σημείωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως τα προβλήματα του κλάδου είναι πολλά και παραμένουν.

Ο κ. Δεληκώστας μίλησε για το νέο διοικητικό συμβούλιο και τη νέα σύστασή του, το οποίο αποτελείται πλέον και από νέα πρόσωπα. Στους άμεσους στόχους της νέας διοίκησης είναι η ενασχόληση με επιμορφωτικά σεμινάρια για τα μέλη, σε θέματα όπως είναι το συνταξιοδοτικό, το φορολογικό. Επίσης, θα γίνουν και οι εκδηλώσεις που προγραμματίζονται, με κύριο μέλημα τη διοργάνωση της 11ης έκθεσης Egnatia expo 2019, βάζοντας ήδη μπρος στη διοργάνωσή της και καλώντας όλα τα μέλη να είναι κοντά στο σύλλογο, με τον ίδιο να υπόσχεται πως το νέο Δ.Σ. θα είναι κοντά στα προβλήματα του εμπορικού κόσμου. Τέλος, ευχήθηκε καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ. για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη