Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πτολεμαΐδα: Λύθηκε σήμερα το πρόβλημα υγειονομικής περίθαλψης με τους έμμεσα ασφαλισμένους της ΔΕΗ

Πτολεμαΐδα: Λύθηκε σήμερα το πρόβλημα υγειονομικής περίθαλψης με τους έμμεσα ασφαλισμένους της ΔΕΗ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Λύθηκε από σήμερα, Τετάρτη 4 Μαρτίου, το πρόβλημα που υφίστατο από τις 29 Φεβρουαρίου με τους έμμεσα ασφαλισμένους της ΔΕΗ, οι οποίοι για το ενδιάμεσο διάστημα λίγων ημερών που πέρασαν δεν ήταν ασφαλισμένοι.

Αυτό συνέβη, όπως διευκρίνησε μιλώντας στον «Π» ο κ. Νίκος Γεωργιάδης από το ασφαλιστικό της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, επειδή πέρασαν τα συστήματα στο ΙΚΑ και λόγω του διαστήματος προσαρμογής πέρασε ένα διάστημα λίγων ημερών χωρίς οι έμμεσα ασφαλισμένοι να είχαν περίθαλψη.
Αυτό αφορούσε συνολικά τους ασφαλισμένους της ΔΕΗ στο ταμείο, αλλά προκάλεσε, εύλογα, ανησυχία, σε αρκετούς πολίτες τοπικά (συνταξιούχους κ.λπ.).

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εισήγηση του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη στην Ολομέλεια της Βουλής στο Σ/Ν του Υπουργείου Εξωτερικών με τίτλο: «Οργάνωση και λειτουργία Υπουργείου Εξωτερικών, Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού και ρύθμιση θεμάτων διεθνούς αναπτυξιακής συνεργασίας και ανθρωπιστικής βοήθειας»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εισήγηση του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη στην Ολομέλεια της Βουλής στο Σ/Ν του Υπουργείου  Εξωτερικών με τίτλο: «Οργάνωση και ...