Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πτολεμαΐδα: Έρχονται 2 μόνιμοι Ιατροί και 3 επικουρικοί στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο

Πτολεμαΐδα: Έρχονται 2 μόνιμοι Ιατροί και 3 επικουρικοί στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με δύο μόνιμους και τρεις επικουρικούς (συμβασιούχους) Ιατρούς ενισχύεται η ιατρική υπηρεσία του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας το αμέσως προσεχές διάστημα, καθώς υπεγράφη ο διορισμός δύο μονίμων ιατρών και τριών επικουρικών, κάποιοι από τους οποίους ανέλαβαν μάλιστα ήδη υπηρεσία.

Πρόκειται για δύο μόνιμες θέσεις Ιατρών ΕΣΥ, και συγκεκριμένα για μια θέση Παθολόγου – Ογκολόγου Επιμελητή Β΄ και μια μόνιμη θέση Εντατικολόγου – Καρδιολόγου Επιμελητή Β΄ για την κάλυψη των αναγκών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την μόνιμη θέση Παθολόγου – Ογκολόγου κατέλαβε η επικουρική Παθολόγος – Ογκολόγος που κρατά μόνη της εδώ και δύο χρόνια το Τμήμα Χημειοθεραπείας του νοσοκομείου. Δυστυχώς όμως η δεύτερη θέση μόνιμου Παθολόγου –Ογκολόγου, που είχε προκηρυχθεί μέσα στο 2018 κηρύχθηκε άγονη, καθώς δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για τη θέση και πρόκειται να επαναπροκηρυχθεί το επόμενο διάστημα, όπως δήλωσε στον «Π» ο Διοικητής της κοινής διοίκησης των νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας “Γ.Ν Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο”, Γιώργος Χιωτίδης.

Στο μεταξύ, όπως δήλωσε ο κ. Χιωτίδης, προσελήφθησαν και τρεις επικουρικοί Ιατροί. Ειδικότερα, με μία Επικουρική Χειρουργό ενισχύεται η Χειρουργική κλινική του Μποδοσάκειου, η οποία αναμένεται να αναλάβει μάλιστα  υπηρεσία σε 6-7 μέρες. Επίσης έχει προσληφθεί μία επικουρική Αιματολόγος, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του Διοικητή θα συνδράμει και στο Τμήμα Χημειοθεραπείας του νοσοκομείου, καθώς επίσης μια επικουρική Ακτινοδιαγνώστης Επιμελήτρια Β η οποία έπιασε ήδη δουλειά.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Διοικητή,  μέσα στο 2019 αναμένεται να καλυφθούν και οι χηρεύουσες θέσεις των τριών Διευθυντών – Ιατρών του Μποδοσάκειου νοσοκομείου που αποχώρησαν τέλος του 2018 σε συνταξιοδότηση (του διευθυντή της Χειρουργικής κλινικής Ιορδάνη Ανδρεάδη, του Συντονιστή Διευθυντή της Ορθοπεδικής Αναστάσιου Κουντούδη και του Διευθυντή του Ακτινολογικού Πασχάλη Μήγκου.) Καθώς, ο κ. Χιωτίδης ανέφερε ότι «έχουν ήδη προκηρυχθεί οι εν λόγω θέσεις και βρίσκονται σε διαδικασία αξιολόγησης.»

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δ. Μακεδονία: Σύλληψη και 1.500 ευρώ πρόστιμο σε ιερωμένο για παραβίαση των μέτρων κατά την τέλεση λειτουργίας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων ...