Αρχική > Slider > Πτολεμαΐδα: Επιστρέφουν τα μαθήματα κολύμβησης για τα άτομα με αναπηρία – Υπογράφηκε η σύμβαση Γυμναστή, σε αναζήτηση και δεύτερου

Πτολεμαΐδα: Επιστρέφουν τα μαθήματα κολύμβησης για τα άτομα με αναπηρία – Υπογράφηκε η σύμβαση Γυμναστή, σε αναζήτηση και δεύτερου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από τα μαθήματα κολύμβησης, τα άτομα με αναπηρία της περιοχής της Πτολεμαΐδας – Εορδαίας θα μπορέσουν να ξεκινήσουν πολύ άμεσα μαθήματα, κάνοντας χρήση της πισίνας του κολυμβητηρίου της Πτολεμαΐδας.

Το θεραπευτικό, ιδίως πρόγραμμα κολύμβησης είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα άτομα με αναπηρία της ευρύτερης περιοχής, ενώ θυμίζουμε ότι τα μαθήματα είχαν σταματήσει τον Νοέμβριο του ’18, αφού δεν υπήρχε πλέον ειδικός γυμναστής.

Η πρόσληψη ειδικού προπονητή ήταν διακαής πόθος τόσο των ατόμων με αναπηρία, αλλά και της δημοτικής αρχής, ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον «Π» η Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Άννα Καΐδου, πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη αφού έγιναν πολύ μεγάλες προσπάθειες για εύρεση του σχετικού γυμναστή με την ανάλογη ειδικότητα, τόσο από τον ίδιο τον σύλλογο ατόμων με αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας αλλά και από τον Δήμο Εορδαίας.

Ήδη ο γυμναστής έχει υπογράψει σύμβαση και από την προσεχή Δευτέρα πιθανόν να ξεκινήσουν και τα μαθήματα, ενώ ήδη έχουν οριστεί και τα σχετικά γκρουπ με τα άτομα που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα.
Σε κάθε περίπτωση, καταβάλλονται προσπάθειες για να βρεθεί και δεύτερος γυμναστής για τα άτομα με αναπηρία, στο Κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας, ώστε να καλύπτονται πλήρως όλες οι ανάγκες.

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη