Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πτολεμαΐδα: Εντείνονται οι ενημερώσεις για τον κορωναϊό, που χτύπησε πλέον και την πόρτα της Ελλάδας

Πτολεμαΐδα: Εντείνονται οι ενημερώσεις για τον κορωναϊό, που χτύπησε πλέον και την πόρτα της Ελλάδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΜετά και τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την εμφάνιση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Κορωναϊού  και στη χώρα μας  σήμανε κυριολεκτικά συναγερμός.

Ψυχραιμία συστήνουν οι γιατροί για την αντιμετώπιση της νέας κατάστασης, υπενθυμίζοντας τα μέτρα προστασίας και πρόληψης .

Στο Δημόσιο ΙΕΚ Πτολεμαΐδας ο Εκπαιδευτής του φορέα Παθολόγος Αναστάσιος Σιδηράς ενημέρωσε τους σπουδαστές, για τα νέα δεδομένα ζητώντας από όλους να ακολουθούν τους κανόνες προφύλαξης και να συμβουλεύονται τους ειδικούς γιατρούς, όταν κάποια συμπτώματα επιμένουν .

Συνέστησε να αποφεύγουν τους πολυσύχναστους χώρους και τα άτομα που νοσούν.

Τόνισε  την ασφάλεια  που θα πρέπει να νιώθουν οι κάτοικοι της περιοχής,  καθώς τα Νοσοκομεία και ιδιαίτερα το Μποδοσάκειο  Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ,που είναι σημείο αναφοράς , αλλά και οι Υγειονομικοί Σταθμοί βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση οποιωνδήποτε περιστατικών.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥΚοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: 1747 κρούσματα σήμερα Σάββατο στη χώρα- 54 στην ΠΕ Κοζάνης- Δείτε την πανελλαδική κατανομή

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αναλυτικά οι επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ για τα 1.747 νέα κρούσματα σε όλη την Ελλάδα. Θλιβερό ρεκόρ με ...