Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Πτολεμαΐδα: Διαμαρτυρία μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ & 1ου ΕΠΑΛ στο Δημαρχείο Εορδαίας

Πτολεμαΐδα: Διαμαρτυρία μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ & 1ου ΕΠΑΛ στο Δημαρχείο Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Διαμαρτυρία μπροστά από το Δημαρχείο Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα πραγματοποίησαν σήμερα λίγο μετά τις 10 το πρωί οι μαθητές του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Πτολεμαΐδας, καταγγέλλοντας «8 χρόνια κοροϊδίας», καθώς πραγματοποιούν κατάληψη του σχολείου τους από την περασμένη εβδομάδα (16 Οκτωβρίου) απαιτώντας την ανέγερση νέου κτηρίου για το σχολείο τους.

Οι εκπρόσωποι του 15μελούς των μαθητών συναντήθηκαν με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Εορδαίας, Γιώργο Θεοδοσιάδη, ο οποίος υποσχέθηκε να μεταφέρει τα αιτήματά τους στον Δήμαρχο Σάββα Ζαμανίδης ο οποίος απουσίαζε εκείνη τη στιγμή. «Το κτήριο είναι σε άθλια κατάσταση που μαθητές δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν», δήλωσε εκπρόσωπος του 15μελούς των μαθητών, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν και άλλα προβλήματα όπως για παράδειγμα προβλήματα στους χώρους υγιεινής, αλλά και ελλείψεις καθηγητών», υπογραμμίζοντας ότι το κυριότερο πρόβλημα είναι η έλλειψη αιθουσών με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να κάνουν κενά.

Στη μαθητική διαμαρτυρία συμμετείχαν και μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, οι οποίοι βρίσκονται επίσης σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρόμενοι για κτηριακά προβλήματα, καθώς το σχολείο τους στεγάζεται σε πολύ παλιό κτήριο που στέγαζε άλλοτε τις Τεχνικές Σχολές της Πτολεμαΐδας. «Το σχολείο μας μπάζει από παντού, όταν βρέχει πλημμυρίζει το σχολείο», δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη