Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Πτολεμαΐδα: Δείτε το trailer της παράστασης «ΗΛΕΚΤΡΑ» από το Βόρειο Πεδίο

Πτολεμαΐδα: Δείτε το trailer της παράστασης «ΗΛΕΚΤΡΑ» από το Βόρειο Πεδίο

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ παρουσιάζει στο κοινό της περιοχής μας την θεατρική παράσταση ΗΛΕΚΤΡΑ γραμμένη από τον Γερμανό συγγραφέα Ούγκο Φον Χόφμανσταλ.

Η μετάφραση του έργου είναι της Αναστασίας Αντωνοπούλου και η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μπαμπίλα. Τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελήθηκε η Βενετία Νάση και η μουσική και η μουσική διδασκαλία της παράστασης είναι του Λάζαρου Τσαβδαρίδη. Στον ρόλο της Ηλέκτρας η Καλλιόπη Ζιώγου. Οι υπόλοιποι ρόλοι ενσαρκώνονται από τους: Βάσια Σιδηροπούλου , Σοφία Μπρατσιώτη, Τάσος Αντωναρίδη, Τάσος Ανδρεάδη, Σοφία Χαλαϊδοπούλου και Γεωργία Σπανούλη. Στους ρόλους των υπηρετριών και του χορού: Αλίκη Θεοδωρίδου, Ευγενία Κατσάλη, Κατερίνα Ζησιού, Μαρία Μπανιά, Πέννυ Κατωτοικίδου, Μένια Ρώμα και Σοφία Μπαλτζή.

ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Χειριστής Φωτισμών: Κώστας Φίλιος, Κατασκευή σκηνικών: Λάζαρος Κωτσίδης, Μακιγιάζ: Ευαγγελία Ζαρκάδα – Βάσια Καπετάνου και οι σπουδάστριες από το Γ΄εξάμηνο του τμήματος Αισθητικής Δ.Ι.Ε.Κ., Φωτογραφίες: Στέλλα Κουρτζόγλου – Νίκος Λόφτσαλης, Φωτογ

Η παράσταση παρουσιάζεται στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας το Σάββατο και την Κυριακή 7 και 8 Δεκεμβρίου, στις 9 μ.μ. Οι παραστάσεις επαναλαμβάνονται και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στρις 9 μ.μ, ενώ την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου οι παραστάσεις είναι δύο, στις 6.30 μ.μ. και στις 9 μ.μ. Τέλος, θα δοθούν δύο ακόμα παραστάσεις στην περίοδο των γιορτών στην αίθουσα του ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ (Κ. Φούφα & Καλλιπόλεως), το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, στις 9 μ.μ.. Οι παραστάσεις αυτές είναι ενταγμένες στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας. Ειδικά γι’ αυτές τις δύο παραστάσεις θα κρατούνται θέσεις στα τηλέφωνα: 2463505959 και 6986617999.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team