Μπορεί το υπερτυχερό δελτίο της 1756ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των 13.824.348,52 ευρώ, να έπεσε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, αλλά ένας από τους 9 τυχερούς στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) που κερδίζουν από 104.858,05 ευρώ, κατοικεί στην Πτολεμαΐδα.
Το τυχερό 5άρι, με το οποίο ο άγνωστος μέχρι στιγμής κάτοικος της Πτολεμαΐδας που κερδίζει το ποσό των 104.858,05 ευρώ, παίχτηκε στο πρακτορείο του Χαράλαμπου Αιχμαλωτίδη, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ματσούκα- Νοσοκομείου 24.
Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι στο πρακτορείο του πατέρα του παίχτηκε το τυχερό 5άρι του ΤΖΟΚΕΡ που ανέδειξε έναν τυχερό στην Πτολεμαΐδα εξέφρασε στο «e-ptolemeos.gr» ο γιος του ιδιοκτήτη, Μιχάλης Αιχμαλωτίδης.
«Μετά από πολύ καιρό που είχαμε να βγάλουμε στην περιοχή μας μεγάλο δελτίο ΤΖΟΚΕΡ έπεσε επιτέλους στην περιοχή μας ένα από τα τυχερά δελτία του ΤΖΟΚΕΡ, που παίχτηκε στο πρακτορείο μας». Σημείωσε μάλιστα ότι «πολύς κόσμος είναι χαρούμενος που έπεσε στην Πτολεμαΐδα ένα από τα 9 τυχερά δελτία στη δεύτερη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ».
Όσο για το αν γνωρίζει τον τυχερό, είπε ότι υποπτεύεται ότι είναι ένας άνδρας άνω των 40 ετών, ο οποίος όμως δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο πρακτορείο και πως επρόκειτο για ένα δικό του δελτίο, τυποποιημένο σύστημα, αξίας 9 ευρώ.