Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ψυχραιμία και σωστή τήρηση των μέτρων, η αρχική αντίδραση από το Δήμο Εορδαίας μετά τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού στην περιοχή- Τι αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη Δημάρχου- Αντιδημάρχων- Πως θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά

Ψυχραιμία και σωστή τήρηση των μέτρων, η αρχική αντίδραση από το Δήμο Εορδαίας μετά τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού στην περιοχή- Τι αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη Δημάρχου- Αντιδημάρχων- Πως θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με ψυχραιμία και χωρίς διασπορά πανικού στους πολίτες και την περιοχή, δείχνει να αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή Εορδαίας, την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων κορονοϊού τα οποία κατεγράφησαν χθες.

Στα πλαίσια και του αρχικού μηνύματος του Παναγιώτη Πλακεντά, χθες από τα social media, που συνιστούσε ψυχραιμία, ηρεμία και τήρηση των όλων των μέτρων που ισχύουν τις τελευταίες ημέρες, ο Δήμαρχος Εορδαίας άκουσε τους Αντιδημάρχους του να μεταφέρουν ακριβώς ανάλογη εικόνα για τη διαχείριση της όλης κατάστασης.

Η κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου σήμερα το πρωί, με βυτία και συνεργεία απολυμάνσεων που εμφανίστηκαν σε συγκεκριμένα χωριά, φανέρωσε ισχυρά αντανακλαστικά θεωρούν από τη δημοτική αρχή, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στις πρώτες αντιδράσεις των πολιτών.

Φυσικά αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει πως το πρόβλημα δεν είναι υπαρκτό, με όλες τις απόψεις να συγκλίνουν στο ότι τώρα τα μέτρα πρέπει να τηρούνται κατά γράμμα και χωρίς αποκλίσεις.

Μεγάλος προβληματισμός συνεχίζει να υπάρχει φυσικά σε ότι έχει να κάνει με τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς και τον τρόπο που αυτή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Στο Δημαρχείο της Εορδαίας έχουν φτάσει εισηγήσεις για αναβολή, κάτι που όμως δεν συμβαδίζει με το γράμμα του νόμου, ενώ όλοι επιθυμούν να μην υπάρξει η παραμικρή δυσλειτουργία πέραν των όσων ορίζει η νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία ισχύει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί τη Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία έχει προγραμματιστεί και συνέντευξη τύπου, σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης με θέμα τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν σχετικά με τη λειτουργία του εργοταξίου της «Πτολεμαΐδα 5».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας