Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Πρώτη δύναμη η “Ενότητα Συνταξιούχων” και νέος πρόεδρος ο Ν. Τουμπουλίδης – Στο Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ ΑΕ

Πρώτη δύναμη η “Ενότητα Συνταξιούχων” και νέος πρόεδρος ο Ν. Τουμπουλίδης – Στο Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ ΑΕ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 26 Ιουνίου, οι εκλογές στο Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Α.Ε. Δυτικής Μακεδονίας,  με τη συμμετοχή τριών συνδυασμών.

Πρώτος σε ψήφους ήρθε ο συνδυασμός «Ενότητα Συνταξιούχων ΔΕΗ» με 185 ψήφους και 3 έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται θα βγάλει και τον πρόεδρο του σωματείου, με τον Νικόλαο Τουμπουλίδη να προαλείφεται για τη θέση αυτή.

Στη δεύτερη θέση ήρθε ο συνδυασμός «Ενωτικό Ανανεωτικό Ψηφοδέλτιο Συνταξιούχων ΔΕΗ», με 179 ψήφους και 2 έδρες. Στην τρίτη θέση κατατάχθηκε ο συνδυασμός «Ενότητα – Ανανέωση» με 113 ψήφους και 2 έδρες.

Από τον πρώτο συνδυασμό εκλέγονται στο δ.σ. οι Αθανάσιος Ταγάρας 163, Νικόλαος Τουμπουλίδης 154 και Αναστάσιος Ζώτος 130.

Από τον δεύτερο συνδυασμό εκλέγονται οι Ελένη Μαυροφυλλίδου 152 και Ιωάννης Χατζηιωάννου 134.

Από τον τρίτο συνδυασμό εκλέγονται οι Στέργιος Τσιόπτσιας 78 και Γιώργος Κωνσταντόπουλος 54.

Αντιπρόσωποι στη ΓΣΕΕ εκλέγονται από την «Ενότητα Συνταξιούχων ΔΕΗ» ο Αθ. Ταγάρας και από το «Ενωτικό Ανανεωτικό Ψηφοδέλτιο Συνταξιούχων ΔΕΗ» ο Γιώργος Αμοιρίδης. Στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΔΕΗ οι δύο πρώτοι συνδυασμοί βγάζουν από 3 αντιπροσώπους και ο τρίτος 1.

Να σημειωθεί ότι στις εκλογές του σωματείου ψήφισαν 485 μέλη, βρέθηκαν 6 λευκά – άκυρα και 479 έγκυρα ψηφοδέλτια. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα επικυρωθούν το βράδυ της Τρίτης από τον δικαστικό αντιπρόσωπο, παρουσία της Εφορευτικής Επιτροπής. Υπενθυμίζεται ότι απερχόμενος πρόεδρος ήταν ο Κώστας Κωνσταντίνου, ο οποίος δεν έθεσε υποψηφιότητα, ενώ προκάτοχος αυτού ήταν ο Αθ. Ταγάρας.

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου δ.σ. για την  συγκρότησή του σε σώμα θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας