Αρχική > Slider > Πρόσβαση στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ απέκτησε η Ερμακιά Εορδαίας!

Πρόσβαση στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ απέκτησε η Ερμακιά Εορδαίας!

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Έφτασε και στην Ερμακιά, Τοπική Κοινότητα του Δήμου Εορδαίας, το ασύρματο Ίντερνετ, καθώς ήταν από τους τελευταίους οικισμούς της περιοχής μας που ήταν ουσιαστικά χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Μετά από ενέργειες του Τοπικού Συμβουλίου Ερμακιάς και τη συνδρομή του ΟΤΕ ο οικισμός εντάχθηκε πλέον από χθες στο ασύρματο δίκτυο του ΟΤΕ και η σταθερή τηλεφωνία των κατοίκων του οικισμού έχει πλέον τη δυνατότητα πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

sakelaris dimitr proedr ermakias

Όπως δήλωσε στο «e-ptolemeos.gr» ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ερμακιάς, Δημήτρης Σακελλάρης, «η σταθερή τηλεφωνία στα σπίτια των κατοίκων της Ερμακιάς μπορεί πλέον να συνδεθεί με το Διαδίκτυο μέσω του ΟΤΕ.» Σημείωσε δε ότι «μέχρι χθες δυνατότητα σύνδεσης στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ υπήρχε μονάχα στο Κοινοτικό κατάστημα της Ερμακιάς, όπου υπήρχε μία γραμμή σύνδεσης της Forthnet μέσω NOVA (δορυφορική γραμμή) για να μπορεί να υποστηρίζεται η λειτουργία του αγροτικού ιατρείου, για να μπορεί δηλαδή να συνταγογραφεί φάρμακα η γιατρός. Διότι, τα προηγούμενα χρόνια η αγροτική γιατρός αναγκαζόταν να κατεβαίνει στο Καρυοχώρι για να περνά ηλεκτρονικά τη συνταγογράφηση των ασθενών –κατοίκων της Ερμακιάς που απευθύνονταν στο αγροτικό ιατρείο.»

Ο κ. Σακελλάρης ανέφερε επίσης πως για το σκοπό αυτό διατέθηκε στον ΟΤΕ ένα δωμάτιο στο Κοινοτικό κατάστημα Ερμακιάς, όπου εγκαταστάθηκαν τα μηχανήματα του ΟΤΕ, όπου ουσιαστικά εγκαταστάθηκαν νέοι μηχανισμοό στο παλιό κέντρο (καφάο) του ΟΤΕ που παρέχουν πλέον στους κατοίκους τη δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη