Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Προστίθενται νέα δρομολόγια στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Κοζάνης για Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Παραμένουν οι συνδέσεις καθημερινά για Αιανή, Σέρβια, Πολύμυλο

Προστίθενται νέα δρομολόγια στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Κοζάνης για Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Παραμένουν οι συνδέσεις καθημερινά για Αιανή, Σέρβια, Πολύμυλο

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Νέα δρομολόγια για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού προστίθενται από τα ΚΤΕΛ Υπεραστικά Ν. Κοζάνης από την ερχόμενη εβδομάδα. Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ είχαν μειωθεί δραστικά όλο το τελευταίο διάστημα λόγω των περιορισμών μετακίνηση εξαιτίας του κορωνοϊού.

Αναλυτικότερα, μέχρι τώρα για Αθήνα από Κοζάνη αλλά και Πτολεμαΐδα έφευγε ένα δρομολόγιο, κάθε Παρασκευή – το οποίο επέστρεφε. Από τη Δευτέρα 11 Μαΐου, ωστόσο, θα προστεθεί ακόμη ένα δρομολόγιο και σε εβδομαδιαία βάση θα γίνονται πλέον δύο. Το λεωφορείο θα ξεκινάει στις 9 το πρωί (μισή ώρα νωρίτερα από Πτολεμαΐδα) και θα επιστρέφει Κοζάνη και Πτολεμαΐδα.

Επίσης, θα μπει ένα ακόμη δρομολόγιο –πρωινό στις 7.15΄ το πρωί- από Κοζάνη (και μισή ώρα πριν αναχώρηση από Πτολεμαΐδα- για τη Θεσσαλονίκη, που μέχρι τώρα εξυπηρετούνταν σε ημερήσια βάση με δύο δρομολόγια, τα οποία θα γίνουν τρία. Τα άλλα δύο θα διαμορφωθούν αντίστοιχα για μεσημέρι και βράδυ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως για Θεσσαλονίκη έφευγαν από τα ΚΤΕΛ 19 δρομολόγια σε ημερήσια βάση και πλέον θα είναι τρία από εδώ και πίσω. Οι ώρες θα ανακοινωθούν από τα ΚΤΕΛ. Επίσης, ανάλογα με την κίνηση από την προσεχή Δευτέρα τα δρομολόγια θα διαμορφωθούν εκ νέου και ίσως μπει ακόμη ένα δρομολόγιο. Σε κάθε περίπτωση το πρωινό δρομολόγιο θα μπει για να εξυπηρετηθούν οι πρωινοί εργαζόμενοι.

Σε ό,τι αφορά τα άλλα δρομολόγια, παραμένει η σύνδεση από Βόιο, με λεωφορείο που έρχεται Κοζάνη, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Επίσης, υπάρχει καθημερινά δρομολόγιο πρωί και απόγευμα για Αιανή. Για το επιβατικό κοινό της Πτολεμαΐδας υπάρχει η σύνδεση με το δρομολόγιο της Θεσσαλονίκης –από Δευτέρα τρεις φορές την ημέρα, ενώ για Σέρβια υπάρχει σύνδεση τρεις φορές την ημέρα, πρωί, μεσημέρι και απόγευμα. Επίσης, σύνδεση υπάρχει και με τον Πολύμυλο, προκειμένου όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος των ΚΤΕΛ Νίκος Λάμπρου, να εξυπηρετείται ο κόσμος.

Επίσης, από την ερχόμενη εβδομάδα θα εξυπηρετηθούν τα μαθητικά δρομολόγια, με το ερωτηματικό για τα ΚΤΕΛ να είναι για απομακρυσμένους οικισμούς όπως ο Πολύμυλος λ.χ., αν θελήσει να εξυπηρετηθεί και ένας ηλικιωμένος με το ίδιο δρομολόγιο θα επιτρέπεται λόγω των συνθηκών η επιβίβασή του (κάτι που κανονικά δεν επιτρέπεται), με τα ΚΤΕΛ να χρειαστεί να λάβουν διευκρινήσεις.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη