Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Εορδαίας: Πρόσκληση για συμμετοχή τεσσάρων Νέων στη δράση «Βαδίζοντας στα Αχνάρια του 1821», της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Δήμος Εορδαίας: Πρόσκληση για συμμετοχή τεσσάρων Νέων στη δράση «Βαδίζοντας στα Αχνάρια του 1821», της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο Δήμος Εορδαίας προσκαλεί νέους της περιοχής ηλικίας 18-21 ετών, να δηλώσουν συμμετοχή στη δράση «Βαδίζοντας στα Αχνάρια του 1821», την οποία προετοιμάζει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021». Διακόσιοι νέες και νέοι, θα περιηγηθούν στην Ευρώπη επί 15 ημέρες κατά τη διάρκεια του 2021, ακολουθώντας διαδρομές που είναι ταυτισμένες με την Επανάσταση του 1821. Οι νέοι που θα επιλεγούν από την Επιτροπή, λειτουργώντας ως «πρεσβευτές» της σημερινής Ελλάδας, θα επισκεφθούν ιστορικής σημασίας τόπους, όπου έζησαν και έδρασαν σπουδαίες προσωπικότητες, θα πάρουν μέρος σε τοπικές εκδηλώσεις, θα συναντήσουν τοπικούς φορείς, θα γνωρίσουν καλές πρακτικές οικολογίας, ενώ συγχρόνως θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τον τόπο τους στις κοινωνίες με τις οποίες μας συνδέουν ιστορικοί δεσμοί.

 

Από τον δήμο μας θα επιλεγούν δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Οι βασικές προϋποθέσεις για τους τέσσερις  (4) νέους που θα εκπροσωπήσουν το Δήμο μας είναι:

 

– Να είναι γεννημένοι από 1/1/2001 μέχρι 31/12/2002.

– Να έχουν απολυτήριο λυκείου.

– Να διαθέτουν πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον σε επίπεδο Γ1/C1). Θα συνεκτιμηθεί η πιστοποιημένη γνώση επιπλέον ξένης γλώσσας.

 

Η Επιτροπή Αξιολόγησης του Δήμου Εορδαίας θα ενημερώσει τους νέους που επιλέχθηκαν να αποστείλουν την ηλεκτρονική Αίτηση Υποψηφίου στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και θα μεριμνήσει για τη διασταύρωση των στοιχείων και την ένταξη τους στον κατάλογο προταθέντων. Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» θα επιλέξει μέσω συνέντευξης τους 200 νέους και νέες, οι οποίοι θα υπογράψουν συμφωνητικό, στο οποίο θα περιγράφονται οι υποχρεώσεις των δύο πλευρών και οι όροι ασφάλισης των νέων και των συνοδών τους.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέχρι 25 Νοεμβρίου 2020, στο e-mail της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων κ. Μαρίας Αντωνιάδου mantoniadou@ptolemaida.gr και να ενημερωθούν στο τηλ. 6973679757.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Εορδαίας: Η νέα αφίσα – Τι ώρα θα λειτουργούν τα καταστήματα με click away

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Ραγδαίες εξελίξεις: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Κοζάνης για τα ετεροχρονισμένα κρούσματα- Στην ...