Αρχική > Slider > Προσδοκίες εμπόρων για τόνωση του τζίρου στις θερινές εκπτώσεις – Ανοιχτά τα καταστήματα την ερχόμενη Κυριακή στην Πτολεμαΐδα

Προσδοκίες εμπόρων για τόνωση του τζίρου στις θερινές εκπτώσεις – Ανοιχτά τα καταστήματα την ερχόμενη Κυριακή στην Πτολεμαΐδα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Καθ’ όλα έτοιμα για τις θερινές εκπτώσεις, που ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 9 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως 31 Αυγούστου, είναι τα εμπορικά καταστήματα της Πτολεμαΐδας, καθώς ο εμπορικός κόσμος προσδοκά να αυξήσει τους τζίρους, που έμειναν καθηλωμένοι το προηγούμενο διάστημα.

Προσκλητήριο στον κόσμο της περιοχής «να προτιμήσει και σε αυτές τις εκπτώσεις την τοπική αγορά», απηύθυνε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, Μιχάλης Δεληκώστας, μιλώντας στο «e-ptolemeos.gr» και διαβεβαίωσε πως «στα καταστήματα της Πτολεμαΐδας υπάρχει μεγάλη επάρκεια προϊόντων, υψηλής ποιότητας και σε καλές τιμές. Υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις και τιμές για όλα τα βαλάντια, ιδιαίτερα σε είδη ένδυσης και υπόδησης.»

Ο πρόεδρος των εμπόρων της Εορδαίας δήλωσε επίσης ότι «οι έμποροι περιμένουμε στις εκπτώσεις, που θα διαρκέσουν μέχρι 31 Αυγούστου, να αυξηθεί η εμπορική κίνηση και να αναθερμανθούν τα ταμεία μας, καθώς το τελευταίο τρίμηνο η κίνηση κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα», λόγω ότι «συνεχίζει να συρρικνώνεται το εισόδημα των καταναλωτών, με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και την αύξηση των φόρων που επιβλήθηκαν με τα μνημονιακά μέτρα».

Ο κ. Δεληκώστας ανακοίνωσε ακόμη ότι τα καταστήματα της περιοχής του Δήμου Εορδαίας θα είναι ανοιχτά την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουλίου, πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, από τις 11π.μ. έως 4μ.μ..

Επίσης, συνέστησε στους εμπόρους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπενθυμίζοντας πως «θα πρέπει να αναγράφουν στις βιτρίνες των καταστημάτων τους και στα προϊόντα τους το ποσοστό έκπτωσης και τις αρχικές τιμές και να μπορούν σε περίπτωση ελέγχου να αποδείξουν ότι κάνουν πραγματικές εκπτώσεις.»  Ευχήθηκε τέλος καλό καλοκαίρι στο καταναλωτικό κοινό και καλές δουλειές στον εμπορικό κόσμο.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη