Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με 18 Ιουνίου 2021 στην Πτολεμαΐδα, με διοργανωτή τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας.

Την πλήρη ικανοποίησή του, για τη μεγάλη ανταπόκριση αθλητών εξέφρασε μιλώντας στο e-ptolemeos ο Πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσιάρας, τονίζοντας ότι η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και η Πόλη μας θα φιλοξενήσει Αθλητές, Προπονητές και Συνοδούς Ομάδων όλης της Ευρώπης.

Μάλιστα με ιδιαίτερη χαρά ο κ. Τσιάρας ανακοίνωσε ότι στο φετινό Πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν και τέσσερις αθλητές του τοπικού Ομίλου, δύο αγόρια και δύο κορίτσια! Σίγουρα πρόκειται για μία ακόμα τεράστια αθλητική εκδήλωση, τέτοια που μόνο ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας μπορεί και διοργανώνει και που σίγουρα θα περάσει στον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ!

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη & Αιμοδοσία – Ενημερωτική δράση στην κεντρική πλατεία Κοζάνης τη Δευτέρα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη η Δευτέρα 14/6/21 και Αιμοδοτούμε στο γραφείο Π. Χαρίση 23 από 15:30 -20:00 σε συνεργασία ...