Αρχική > Slider > Προς αδελφοποίηση Μποδοσάκειου με νοσοκομείο της Αυστρίας – Αναγγέλθηκε κατά την παραλαβή άλλων 42 κλινών – Έπεται ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός

Προς αδελφοποίηση Μποδοσάκειου με νοσοκομείο της Αυστρίας – Αναγγέλθηκε κατά την παραλαβή άλλων 42 κλινών – Έπεται ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Δρομολογείται η συνεργασία του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας με το νοσοκομείο Hall in Tirol του Ίνσμπρουκ Αυστρίας, όπως ανακοίνωσε ο Πτολεμαϊδώτης πρόεδρος του Ελληνοαυστριακού Συνδέσμου, Καθηγητής Λευτέρης Γρηγοριάδης, με πρωτοβουλία και διαμεσολάβηση του οποίου πραγματοποιήθηκε η δωρεά των 102 συνολικά σύγχρονων νοσοκομειακών κλινών από το νοσοκομείο του Ίνσμπρουκ στο Μποδοσάκειο.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο κ. Γρηγοριάδης κατά την παραλαβή των υπολοίπων 42 κλινών (102 συνολικά) που δώρισε στο Μποδοσάκειο το νοσοκομείο του Ίνσμπρουκ, που έφθασαν σήμερα από την Αυστρία, λέγοντας πως βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές για τη δρομολόγηση αδελφοποίησης του νοσοκομείου Hall του Ίνσμπρουκ με το Μποδοσάκειο, η οποία θα εγκαινιάσει τη συνεργασία για την εκπαίδευση γιατρών του Μποδοσάκειου με την έλευση γιατρών από την Αυστρία και γιατί όχι του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης. Δήλωσε μάλιστα πως σύντομα  πρόκειται να ευοδώσουν και οι προσπάθειές του  και για τη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από το νοσοκομείο Hall του Ίνσμπρουκ στο Μποδοσάκειο.

Το αρχικό φορτίο με τις 60 κλίνες έχει παραληφθεί ήδη τον περασμένο Ιούλιο, ενώ και αυτή τη φορά τα έξοδα μεταφοράς των υπολοίπων 42 κλινών από την Αυστρία ανέλαβε και κάλυψε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Γρηγοριάδης, ο οποίος είναι διάσημος βαρύτονος,  δήλωσε ότι εργάζεται επίσης για την υλοποίηση του ονείρου του για τη δημιουργία ενός πολιτιστικού κέντρου στην Πτολεμαΐδα σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης, για την περαιτέρω ανάπτυξη του πολιτισμού στο γενέθλιο τόπο του.

Εγκάρδιες ευχαριστίες προς τον κ. Γρηγοριάδη και προς τη διοίκηση του νοσοκομείου Hall του Ίσνμπρουκ, για τη δωρεά αυτή, εξέφρασε η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου Αναστασία Βαρδάκα, καθώς επίσης ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για την παρακολούθηση του ΕΣΠΑ και έργων, Σταύρος Γιαννακίδης, μεταφέροντας τις ευχαριστίες της περιφερειακής αρχής.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη