Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Προμήθεια Θερμικής Κάμερας & Υγειονομικού υλικού για το Νοσοκομείο από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Προμήθεια Θερμικής Κάμερας & Υγειονομικού υλικού για το Νοσοκομείο από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στην προμήθεια θερμικής  αδιάβροχης κάμερας για τις ανάγκες του  Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς προέβη η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.  Πρόκειται για μια συσκευή ανίχνευσης θερμότητας σώματος, όπου τοποθετήθηκε στην είσοδο των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου και μπορεί από απόσταση να θερμομετρά τα άτομα που εισέρχονται.  

Είναι μια προμήθεια που έγινε από την Π.Ε. Καστοριάς, ύψους 4.600€, με στόχο την προστασία της Δημόσιας Υγείας και την αποφυγή διασποράς του ιού-Covid19. Χρησιμοποιείται ευρέως σε πύλες εισόδου σε χώρους αεροδρομίων, λιμανιών κ.λπ. και αναμένεται μελλοντικά να τοποθετηθούν νέες συσκευές και σε άλλους χώρους.

Η Π.Ε. Καστοριάς συνεχίζει την προσπάθειά της να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην υποστήριξη του πολύτιμου έργου του Νοσοκομείου μας. Σε αυτό το πλαίσιο παρέδωσε παράλληλα, σήμερα 31 Ιουλίου,  500 μάσκες οξυγόνου (ασκούς).

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη