Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Πρόκριση με ανατροπή για τον Π.Α.Ο. Κοίλων επί της Κοζάνης 2004

Πρόκριση με ανατροπή για τον Π.Α.Ο. Κοίλων επί της Κοζάνης 2004

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από την Κοζάνη2004 με γκολ του Ισπόγλου από το 26ο , ο Π.Α.Ο. Κοίλων κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη και γκολ των Πολύζη στο 47ο, Γιαννακόπουλου στο 54ο και 2 γκολ από τον Κεΐσογλου στο 78ο και 88ο να κερδίσει 4-1 και να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας- Α.Ε. Κοζάνης σαν γηπεδούχος.

Ανακοίνωση Π.Α.Ο.Κοίλων

Η Διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες της ομάδας, οι συνοδοί της ομάδας του Π.Α.Ο. Κοίλων θέλουν με αυτή την ανακοίνωση να ευχαριστήσουν την Διοίκηση της ομάδας Κοζάνη 2004, για την φιλοξενία της ομάδας μας στην Ν. Νικόπολη για τον μεταξύ μας αγώνα Κυπέλλου. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους αδελφούς, Σταύρο & Ιορδάνη Αντωνιάδη για την υποδοχή, και τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν. Τέτοιες συμπεριφορές προάγουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και αναβαθμίζουν τις σχέσεις των Σωματείων!!!!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Πόντιοι Κοζάνης| Αμυντική «οχύρωση» με τον Καμερουνέζο, Ousseini Nji Nfifen Mounpain

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail «Καπαρωμένος» από τους Πόντιους Κοζάνης είναι ο Καμερουνέζος στόπερ (με ρίζες και από… Αργεντινή), Ousseini Nji Nfifen Mounpain, ...