Αρχική > Slider > Προγραμματισμός για 6 προσλήψεις τακτικού προσωπικού στο Δήμο Εορδαίας   

Προγραμματισμός για 6 προσλήψεις τακτικού προσωπικού στο Δήμο Εορδαίας   

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Στον προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού, έξι τον αριθμό, για την κάλυψη αναγκών υποστελεχωμένων δομών του Δήμου Εορδαίας ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, στη συνεδρίασή του το βράδυ της Δευτέρας 22/2.

Πρόκειται για έξι θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης. Καθώς, με βάση όσα ανέφερε στην εισήγησή του ο δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, μέχρι το τέλος του 2016 υπήρχε απαγόρευση προσλήψεων τακτικού προσωπικού στο δημόσιο τομέα, ωστόσο ήρθε ένα έγγραφο από το υπουργείο το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσουμε και τώρα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο δήμο, μόνο πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης», διευκρινίζοντας ότι ο αριθμός των ατόμων που μπορούμε να προτείνουμε δεν πρέπει να ξεπερνά το νούμερο 10.»

Με βάση τις ανάγκες του δήμου Εορδαίας προτάθηκε ο προγραμματισμός πρόσληψης έξι ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής και των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και συγκεκριμένα οι κάτωθι ειδικότητες:

Η πρόταση που εγκρίθηκε αφορά συγκεκριμένα: δύο κοινωνικούς λειτουργούς κι έναν ψυχολόγο για το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής

Έναν κτηνίατρο για τη φροντίδα των αδέσποτων και τις ανάγκες του δημοτικού κυνοκομείου

Έναν Πολιτικό Μηχανικό Π.Ε. και έναν Τεχνολόγο Πολιτικό Μηχανικό Τ.Ε. για την κάλυψη αναγκών του οργανογράμματος της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη