Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πρόγραμμα 40εκ.: Με αργούς ρυθμούς και καθυστερήσεις η εκταμίευση των κονδυλιών- Τι γίνεται με τις ενστάσεις

Πρόγραμμα 40εκ.: Με αργούς ρυθμούς και καθυστερήσεις η εκταμίευση των κονδυλιών- Τι γίνεται με τις ενστάσεις

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Με αργούς ρυθμούς αλλά έχοντας ξεμπλοκάρει αρκετά από τα προβλήματα που προέκυψαν ειδικά το τελευταίο διάστημα, συνεχίζεται η ροή εκταμίευσης του περιβόητου προγράμματος ενίσχυσης των επιχειρήσεων, το οποίο εκπόνησε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για τις επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού.

Το πρόγραμμα ύψους 40εκ. ευρώ, έχοντας οριστικοποιήσει τους πίνακες των «επιτυχόντων» αρκετούς μήνες πριν, φαίνεται πως αυτή τη στιγμή δεν ξεπερνά σε εκταμίευση τα 8-10εκ. ευρώ, σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, ενώ είναι γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες έγιναν αρκετές παρεμβάσεις ώστε να λυθούν προβλήματα στη διαδικασία.

Οι πληροφορίες του «Π» κάνουν λόγο για αρκετές πληρωμές τα τελευταία 24ωρα, με το σύστημα να έχει ξεμπλοκάρει, υπάρχουν όμως ακόμα αρκετές επιχειρήσεις που αναμένουν την εκταμίευση των κονδυλιών που τους αναλογούν από το πρόγραμμα.

Ένα ακόμα κομμάτι του παζλ, αποτελεί η περίπτωση των ενστάσεων που έχουν καταθέσει επιχειρήσεις οι οποίες δεν εγκρίθηκαν στην πρώτη φάση, ειδικά όσες δεν είχαν προσκομίσει κάποια δικαιολογητικά, με τους ελέγχους να έχουν ολοκληρωθεί αλλά να αναμένεται συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής ώστε να ανακοινώσει τους τελικούς πίνακες και από τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Με λαμπαδηδρομία ξεκίνησαν απόψε οι εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης από το δημαρχείο Εορδαίας, οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή ...