Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Προεκλογικές εκπτώσεις στα τιμολόγια ύδρευσης από τον δήμο Κοζάνης – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Προεκλογικές εκπτώσεις στα τιμολόγια ύδρευσης από τον δήμο Κοζάνης – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο Δήμος Κοζάνης λίγους μήνες πριν τις εκλογές προχωράει στη θέσπιση έκπτωση 10% στα τιμολόγια ύδρευσης και αποχέτευσης για το 2019. Την ίδια ώρα, όμως, παραμένει το ειδικό τέλος 80% στα τιμολόγια του νερού, γεγονός που «εκτινάσσει» την αξία του, ενώ η απόσυρσή του παραμένει χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.
Όλα αυτά λίγους μήνες πριν τις εκλογές, σε ένα «θολό» από κάθε περίπτωση, αυτοδιοικητικό σκηνικό και σε μια αυτοδιοικητική μάχη στην οποία ο νυν δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης θα αξιοποιήσει όσα όπλα έχει. Η έκπτωση συνεπούς καταναλωτή δεν εφαρμόστηκε τα προηγούμενα χρόνια στη ΔΕΥΑΚ. Αλήθεια Δήμαρχε, γιατί 4 μήνες πριν τις εκλογές;

Όλα αυτά τη στιγμή που το μέλλον προμηνύεται δυσοίωνο για την ΔΕΥΑΚ, όπως επεσήμανε ο Λάζαρος Μαλούτας στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της έκπτωσης, σχολίασε πως είναι ένα μέτρο άνευ ουσιαστικού αντικειμένου, μιας και το 80% αντιπροσωπεύει ένα μέγεθος 1.5 εκ. ευρώ, ενώ το όφελος των καλοπληρωτών στα τιμολόγια ύδρευσης, δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 250.000 ευρώ. Αυτό είναι γιατί αφορά μόνο τα τιμολόγια ύδρευσης και όσους δεν χρωστούν και στην τηλεθέρμανση, όπως προσέθεσε.

Από την πλευρά του Γιάννης Δεληγιάννης, τόνισε πως πρόκειται για προεκλογική χρονιά, χαρακτηρίζοντας την δημοτική αρχή ως συνώνυμο του λαϊκισμού.

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team